• 瀏覽: 24,212
  • 回覆: 118
  • 追帖: 1
老爺搬左來住同我地住之後, 佢越來越癲.  我都唔知自己可以頂佢幾耐. 可能我會快死過佢. 
1.  佢好浪費電.  佢入面房部電視一日24小時開住, 不會關機. 因為佢話有聲先可以睡覺.  夏天冷氣檮.  冬天電暖燼都係要不停開住.
2.  之前政府醫院比左個期去照腸同胃, 佢話政府醫院醫生好差.  唔肯去. 但政府醫院已經比左個快期我老爺去照. 10月排. 今年1月照.  但話要去私家醫院照
3.  我屋企煮房同露台都係同一地方 (曬衫地一位置). 每當我洗完衫, 佢就去爆蒜頭. 我地我老公D衫. 攪到有一陣味. 但佢自己洗完衫就唔會去炒蒜頭. 就艋炒, 都搬開自己衫.
4.  成日掉左我的SKIN CARE.  
5.  係房睇AV, 睇完仲同我講話, 自己射唔到精.
6.  唔沖涼, 唔洗頭, 唔刷牙, 成間房一陣嗅味.
我就快癲.
好想整走佢. 但佢2個女, 已經唔理佢,. 我奶奶同佢2個女, 已經係10年前, 趕左我老爺走.  而我老爺本身比人趕走後, 自己租房住. 但比屯門公園D, 大媽騙了錢. 跟住又失業. 所以就同左我地住.

各位高人, 可以點做?
4.  

引用:
原帖由 盧押道上的晚空 於 2021-1-28 01:55 PM 發表

老爺搬左來住同我地住之後, 佢越來越癲.  我都唔知自己可以頂佢幾耐. 可能我會快死過佢. 
1.  佢好浪費電.  佢入面房部電視一日24小時開住, 不會關機. 因為佢話有聲先可以睡覺.  夏天冷氣檮.  冬天電暖燼都係要不停開住.
2.  之前政府醫院比左個期去照腸同胃, 佢話政府醫院醫生好差.  唔肯去. 但政府醫院已經比左個快期我老爺去照. 10月排. 今年1月照.  但話要去私家醫院 ...
要有聲先瞓得着?聽你講都好多問題喎,唔係一朝一日解決到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 opclk99 於 2021-1-28 02:38 PM 發表

同老公講2選1 lor,
企硬趕走佢,
仲要人教?
當中唔知有冇事發生過?有冇受過欣蔚俾過錢佢老公洗?

引用:
原帖由 opclk99 於 2021-1-28 05:41 PM 發表

咁不倫人妻鹹老爺😳
唔知佢有冇發生咩事?以前有冇比過好多錢佢老公呢?不過如果喺屯門比大媽呃咗錢,可能真係鹹濕伯虎嚟啦。

引用:
原帖由 opclk99 於 2021-1-28 05:46 PM 發表

最神奇係老爺一早比老婆同阿女趕走,
流主仲同意佢黎住,
真系阿婆走得快....
真係有啲怪怪地,而且好污糟點頂?

引用:
原帖由 opclk99 於 2021-1-28 05:49 PM 發表

跟車太貼會撞山,
睇下流主點回覆。
唔知佢而家嘅真實情況係點?等佢回覆啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 盧押道上的晚空 於 2021-1-28 01:55 PM 發表

2.  之前政府醫院比左個期去照腸同胃, 佢話政府醫院醫生好差.  唔肯去. 但政府醫院已經比左個快期我老爺去照. 10月排. 今年1月照.  但話要去私家醫院 ...
你叫佢改下壞習慣,我成日叫啊媽改,佢有改㗎。😉

回覆 引用 TOP

哇咁多問題仲要接佢返黎住
你老公點養大?咁都頂得順?

回覆 引用 TOP

引用:

1~5 我唔覺得大問題,甚至 開電視瞓,冷暖氣,老人家好多都係咁,很正常。 私院當然比公院好多了,不過要錢,比得起冇問題!

至於 個人衞生 就唔得啦, 打完飛機切水果比你食點搞? 一定要迫佢清潔自己,或者比D獎勵佢,如買個VR比佢睇AV⋯

如果我地唔理佢, 佢就要訓街.
我真係唁想我老公難做.

佢2個女已經唔理佢, 打比佢地又唔聽電話,  而家只得我同我老公是他唯一可以照顧到佢既人.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]