• 瀏覽: 7,766
  • 回覆: 54
毒男可能乾淨冇病但係樣衰又窮呢🤷‍♀️冇辦法接受。

三四十左右鑽石王老五、黃金單身漢,食女無數、嫖妓更係家常便飯,識一個呢類型既男人,高學歷高收入個人身高又180cm以上,屋企有錢,有身份有地位,係筍盤中既筍盤。可惜嫖過百幾隻靚雞,覺得佢好dirty,真係得唔知佢底細既細路女先會嫁比佢!

90後靚仔小鮮肉,因為靚仔d恐龍主動貼上去比佢食,識兩個,25歲左右性伴侶已經十幾個,一問15歲已經破處🤷‍♀️

呢d咁多性伴侶既男人,極大機會已經STD。但係佢地綜合條件好過樣衰窮毒男多多聲,真係令人進退兩難!

而家想搵個乾淨冇病既靚仔結婚,真係超難!😫

引用:
原帖由 inco 於 2021-1-26 09:22 PM 發表

三四十左右鑽石王老五、黃金單身漢,食女無數、嫖妓更係家常便飯,識一個呢類型既男人,高學歷高收入個人身高又180cm以上,屋企有錢,有身份有地位,係筍盤中既筍盤。可惜嫖過百幾隻靚雞,覺得佢好dirty,真係得唔知佢底細既細路女先會嫁比佢!

90後靚仔小鮮肉,因為靚仔d恐龍主動貼上去比佢食,識兩個,25歲左右性伴侶已經十幾個,一問15歲已 ...
乾淨冇病既優質男人香港其實好多,只要你細心觀察就會發現其實近在咫尺,或者佢一直留意咗您好耐,而家係呢post到默默地留緊言

180cm食過百幾隻靚雞
有錢有妓巧,可以劏左屋企隻牛油狗!
你仲惗乜? 唔洗做,得閒又可以d割椰菜

回覆 引用 TOP

甘有米,怕無

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2021-1-26 09:30 PM 發表

乾淨冇病既優質男人香港其實好多,只要你細心觀察就會發現其實近在咫尺,或者佢一直留意咗您好耐,而家係呢post到默默地留緊言
好有心機,我係樓主就搵你啦

和尚寺大把啦

引用:
原帖由 inco 於 2021-1-26 09:22 PM 發表

90後靚仔小鮮肉,因為靚仔d恐龍主動貼上去比佢食,識兩個,25歲左右性伴侶已經十幾個,一問15歲已 ...
慢慢搵俾啲信心~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2021-1-26 09:30 PM 發表

嗰個係咪你嚟㗎 ?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 十五九十 於 2021-1-26 10:55 PM 發表

好有心機,我係樓主就搵你啦
唔知真定假呢?

回覆 引用 TOP

只會留在家  生活圈子細  內向  日日西口西面  梗係難啦

我有自住樓,又有收租樓。

回覆 引用 TOP

調番轉,想搵個賢淑靚女,唔偷跳既女仔發展都搵唔到

回覆 引用 TOP

可能你的生活圈就系這類人。。。我就無見過。

Oman~

回覆 引用 TOP

引用:

問人幹不幹淨,問問自己先啦

引用:
原帖由 花膠公子88 於 2021-1-27 11:57 AM 發表

問人幹不幹淨,問問自己先啦
我作為潔身自愛老姑婆,絕對係有資格話人唔乾淨既😏

引用:
原帖由 inco 於 2021-1-27 12:02 PM 發表

我作為潔身自愛老姑婆,絕對係有資格話人唔乾淨既😏
原來又系你啊,你應該乾淨的

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]