• 瀏覽: 20,111
  • 回覆: 53
  • 追帖: 4
復原後急不及待分享,多謝呢到jm們,我知已經有唔少人搵呢位DR做手術,之前一直有follow分享文,某程度上因為咁多人搵呢位DR做,我先敢,睇左4-5個分享都話手勢好,唯一可惜價錢已經加哂價,其實之前已經有jm提我話價錢每年會調整,我又冇理到,我岩岩做完冇耐,手術價錢兩萬尾,最早問過係平少少,早知我就俾完錢先再諗幾時做,用家們冇講錯好值得做。最少後生幾年,之前有jm 話助護free左眼圈針,可以去到黑眼圈,我遲左俾錢冇呢樣送,送左360收緊個treatment , 我另外再加錢打左去黑眼圈針,打完有顯白😍
站時分享咁多先

我同事做完見佢4x歲做都好快好,有效

冇見過人話失敗,最多都係覺得去唔哂眼袋想做多次,見到好多成功例子,信心大咗先走去做

有前後相嗎?

中間個張有化妝,最後個張冇化

黑眼圈針打邊隻?最後圖係完全冇化妝?

🥶😨😰睇落好痛,第一張相,我有眼袋、面好凹,特別顯老,好想變番未生前,我生完之後成個人好殘,唔知係邊入手

請問可以私訊分享醫生資料嗎?係邊到做?

引用:
原帖由 shanshan1997 於 2021-2-4 12:27 AM 發表
黑眼圈針打邊隻?最後圖係完全冇化妝?
最後冇化妝架,打lighteyes👈🏻👈🏻治黑色素,有用

引用:
原帖由 牛牛媽咪 於 2021-2-4 11:04 PM 發表
🥶😨😰睇落好痛,第一張相,我有眼袋、面好凹,特別顯老,好想變番未生前,我生完之後成個人好殘,唔知係邊入手
唔係好痛。
睇落似俾人打左兩拳。
醫生開左幾款藥
我又答唔到你,約醫生一次過問啦

引用:
原帖由 疾風雷穎 於 2021-2-5 02:08 AM 發表
請問可以私訊分享醫生資料嗎?係邊到做?
Nxxx, 新手原來send 唔到

樓主可以PM 醫生資料嗎?

引用:
原帖由 shanshan1997 於 2021-1-28 02:19 AM 發表
我同事做完見佢4x歲做都好快好,有效
請問你同事做個間係咪同樓主一樣ga?可以PM嗎?

要打幾多次,幾錢?之前都睇到人講
一次見到淡?

引用:
原帖由 花花魚兒 於 2021-2-6 11:55 PM 發表

唔係好痛。
睇落似俾人打左兩拳。
醫生開左幾款藥
我又答唔到你,約醫生一次過問啦
見醫生要收診金嗎?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]