• 瀏覽: 5,813
  • 回覆: 87
  • 追帖: 1
差唔多三十歲,但咁多年黎對自己有意思既男性都只會避我或者背後同人地講鍾意我但見到我會低頭走,有啲更甚唔敢同我講野,冇一個會真係追。

今日同女性朋友傾偈,聽到佢地話佢地啲男朋友都係好落力咁追左佢地幾個月最後先一齊,自己真係完全未經歷過。真係莫講話追幾個月,有人肯追我一星期已經好好...

三十年人見識過既男人都係唔會追。
好想知點先可以比人追

男人追既理由係乜?唔會追又係乜?
——————————————
留言見啲人話應該樣貌出事,
但個人認為應該唔係
雖然唔係咩大美女,
但都叫做有幾個異性讚靚女叫我去做 model
唔係自誇,只係唔太認為同個樣有關...

我都係 同感

回覆 引用 TOP

有冇相俾大家睇下就知原因!

回覆 引用 TOP

你會唔會睇落好惡死個隻呀?
又或者好似苦瓜干咁,愁容滿面呀?

引用:
原帖由 天涯地角 於 2021-1-26 08:19 AM 發表

你會唔會睇落好惡死個隻呀?
又或者好似苦瓜干咁,愁容滿面呀?
應該唔會,啲朋友成日話我睇落好似好開心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天生系鼓手 於 2021-1-26 06:36 AM 發表

差唔多三十歲,但咁多年黎對自己有意思既男性都只會避我或者背後同人地講鍾意我但見到我會低頭走,有啲更甚唔敢同我講野,冇一個會真係追。

今日同女性朋友傾偈,聽到佢地話佢地啲男朋友都係好落力咁追左佢地幾個月最後先一齊,自己真係完全未經歷過。真係莫講話追幾個月,有人肯追我一星期已經好好...

好想知點先可以比人追

系唔系處女?

回覆 引用 TOP

理由係:你未POST相上香討

回覆 引用 TOP

我都系,之不過我覺得自己點都唔着急,啲男人冇眼光

回覆 引用 TOP

咁啊?我試吓追住你8日先囉,睇情況再追好唔好?

你有冇見過箭豬會比獵食者追?

引用:
原帖由 角度兄 於 2021-1-26 11:22 AM 發表

咁啊?我試吓追住你8日先囉,睇情況再追好唔好?
點解係8日呀?

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天生系鼓手 於 2021-1-26 06:36 AM 發表

好想知點先可以比人追

被追要點界定?🤔

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
只能證明你長的不好看

回覆 引用 TOP

引用:

好想知點先可以比人追

好心妳就咪咁小朋友,人有妳要有啦~

回覆 引用 TOP

試下去財仔借錢唔還, 感受下俾人追既感覺先

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]