• 瀏覽: 3,569
  • 回覆: 52
  • 追帖: 1
記得好多年前,同條女散左後,情場非常失意,試過網上交友,微信群交友,酒吧辣女,朋女介紹,都識到好多女,但好大部份都係古靈精怪,岩岩饞饞,無個可以行得耐。

年紀都大,都想住放棄啦,求其食下老散,自己過埋下半世就算

丫!點知有次,識左呀盈(求其改),我都幾冧距既,但同距有的問題發生,我就心血來潮,叫左另外網上識既呀妹陪我去老廟問下姻緣,睇下同呀盈重有無得發展啦。

當晚去到廟街,豪無頭緒,都唔知塔羅定睇相好,最後求其搵左檔「雀仔」簽問下。

得出既簽,內容記得好似叫「潘安得美」,師父就解話,唔洗噤心急住,黎緊入秋,你既姻緣就會到。

我再問距,師父,噤同宜家條女重有無機呀?師父話,隨緣,唔好強求,睇下入秋個時有的咩變啦。

我都無咩在意雀仔佬支簽,入秋之前,同呀盈散左,點知入秋後,係某次朋友聚會中識到宜家未婚妻😁😁😆👍

不嬲的人話睇相佬風水佬扼你十年八年,丫!估唔到我第一次問姻緣就應驗左😁😁

去廟街重點唔係睇姻緣,係買性玩具!

廟街雀仔佬都要喺香討賣廣告?

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2021-1-25 04:47 PM 發表

去廟街重點唔係睇姻緣,係買性玩具!
講個秘密你知,我去買過玩具比條女😆😆😆😆

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2021-1-25 04:49 PM 發表

廟街雀仔佬都要喺香討賣廣告?
我講漏左,「真係唔係賣廣告」架😁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 飛豬 於 2021-1-25 04:49 PM 發表

講個秘密你知,我去買過玩具比條女😆😆😆😆
買玩具畀條女都算秘密……

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2021-1-25 04:54 PM 發表

買玩具畀條女都算秘密……
距話係秘密,叫我唔好同人講😆

叫你隨緣 講咗等于冇講

tc
引用:
原帖由 tcfalcon 於 2021-1-25 04:58 PM 發表

叫你隨緣 講咗等于冇講
係呀,等我無得追問落去麻😆

期待我的緣分快點到來

引用:
原帖由 海灣高魚蛋 於 2021-1-25 05:01 PM 發表

期待我的緣分快點到來
好快會到!但千期唔好強求,求求其搵一個只會浪費時間

回覆 引用 TOP

撚雀都信

引用:
原帖由 金鴻峰 於 2021-1-25 05:04 PM 發表

撚雀都信
無在意,但又真係中喎~

不嬲信則有不信則無

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 飛豬 於 2021-1-25 04:28 PM 發表

記得好多年前,同條女散左後,情場非常失意,試過網上交友,微信群交友,酒吧辣女,朋女介紹,都識到好多女,但好大部份都係古靈精怪,岩岩饞饞,無個可以行得耐。

年紀都大,都想住放棄啦,求其食下老散,自己過埋下半世就算

丫!點知有次,識左呀盈(求其改),我都幾冧距既,但同距有的問題發生,我就心血來潮,叫左另外網上識既呀妹陪我去老廟問下姻緣,睇下同呀盈重有無得發展啦。

當晚去到廟街,豪無頭緒,都唔知塔 ...
係咪馮盈盈FYY呀?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]