• 瀏覽: 4,611
  • 回覆: 73
  • 追帖: 3
自問都唔係高要求吖!點解?係咪同宜家啲人變得自我中心有關?

照計同我要求一樣唔高嘅人有好多,點解都咁難一齊?

傾得埋先唸

回覆 引用 TOP

係香港做男人如果係普通收入既打工仔,其實好難搵到女朋友,
因為依家個個普通既女仔都想搵個高收入(2.5萬-4萬)既男人做男朋友

引用:
原帖由 item889 於 2021-1-25 12:54 PM 發表

因為依家個個普通既女仔都想搵個高收入(2.5萬-4萬)既男人做男朋友
係8-10萬吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 item889 於 2021-1-25 12:54 PM 發表

男人2-2.5萬都沒?我覺得系害下一代

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大勁希望 於 2021-1-25 12:28 PM 發表

只係依家盛行速食愛情,加油,你一定會遇到一個很好嘅女仔
雖然同樣嘅說話已聽過很多次,但都多謝你嘅鼓勵。

回覆 引用 TOP

可惜你個樣一點都不普通呢

回覆 引用 TOP

善良的人總是會先死去。
點解?咪因為自問自答

回覆 引用 TOP

因為女方人望高處係人之常情

回覆 引用 TOP

相逢何必曾相識,希望能早日遇到我嘅果個佢

回覆 引用 TOP

香港女搵食易,唔使靠男人養o
橫掂唔諗生仔女,結唔結婚同遲婚都
無所謂。
イ巨地諗:同個窮男人一齊,不如獨身。
所以正路好難,一定要夾硬去姦(奸)

引用:
原帖由 角度兄 於 2021-1-25 12:26 PM 發表

自問都唔係高要求吖!點解?係咪同宜家啲人變得自我中心有關?

照計同我要求一樣唔高嘅人有好多,點解都咁難一齊?
你都係自刎算把啦…

自乜膠嘢問吖~

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]