• 瀏覽: 2,197
  • 回覆: 23
  • 追帖: 1
做好人撮合個friend,點知好心冇好報。
1. 一句多謝都冇講過。
2. 驚你爆佢衰野,疏遠甚至冇聯絡。
3. 態度唔同晒,成日針對你想你死。
4. 見面 旭手旭腳, 扮講笑詐詐諦真係打落黎。

我原本見你溝親都係 三尖八角,唸住幫下你,點知害咗自己。

益人不如自己食

回覆 引用 TOP

撮合完之後就唔關你事了,你朋友都好小家,防你

引用:
原帖由 HKbellboy 於 2021-1-25 11:58 AM 發表

下次食完先過底啦記得

回覆 引用 TOP

溝佢條女食鬼埋佢
等佢記得你

回覆 引用 TOP

做謀人之前要試食先.....

引用:
原帖由 I-HAVE 於 2021-1-25 12:32 PM 發表

係喎,謀人謀人梗係[謀]完先俾人架嘛,下次記得啦

回覆 引用 TOP

謀人..........即係謀財害命...............

謀財害命.............梗係唔好啦.............

專心炒股........

吹水會分心, 會走雞.............

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 上啊 於 2021-1-25 12:18 PM 發表

撮合完之後就唔關你事了,你朋友都好小家,防你
做媒人前 - 有個friend
做媒人後 - 冇咗個friend多個敵人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 I-HAVE 於 2021-1-25 12:32 PM 發表

梗係試嗰間餐廳好食先介紹比人去食啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HKbellboy 於 2021-1-25 11:58 AM 發表

你自己用完玩厭就過畀朋友,佢當然嬲你啦因為佢染了性病。

回覆 引用 TOP

謀人?

回覆 引用 TOP

自己食好過啦

回覆 引用 TOP

謀人寺咩謀人

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]