• 瀏覽: 6,225
  • 回覆: 38
  • 追帖: 1
想問女人是否生完BB,對房事多數失去興趣?
咩原因?

因為生BB辛苦怕下面痛?
因為注意力在BB身上對老公冷淡?
因為生完鬆了敏感度下降無feel?
其他?

有咩方法改善呢?

1. 你同大哥格劍
2. 我幫你大嫂回復性趣

Call G合理化的藉口。

引用:
原帖由 架呢雙腳 於 2021-1-25 11:17 AM 發表

咩原因?

其他?

有咩方法改善呢?
可以pm我,佢就算呢刻吾想屌閪,我可以慢慢同佢乃閪等佢重拾性趣

引用:
原帖由 架呢雙腳 於 2021-1-25 11:17 AM 發表

咩原因?

其他?

有咩方法改善呢?
想問女人是否生完BB,對房事多數失去興趣? 都好常見
咩原因?應該同hormnes有關

因為生BB辛苦怕下面痛?唔會唔關事, 傷口埋左唔會痛, 但初初頭一兩次性行為係會痛, 好似對門關左夾硬開咁. 但操多兩次就無事.
因為注意力在BB身上對老公冷淡?都好常見, 咁老公多D參與其中就好和諧啦~~
因為生完鬆了敏感度下降無feel?黎個鬆唔鬆同生完仔應該無關....敏感度下降無feel就人人唔同啦應該.....
其他?

有咩方法改善呢?試下多D參與多D做暖男, 做足D前戲, 表演好D應該可以過渡
希望幫到千千萬萬既新手爸

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2021-1-25 12:05 PM 發表

1. 你同大哥格劍
2. 我幫你大嫂回復性趣
你磨豆腐呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 林燊 於 2021-1-25 12:37 PM 發表

Call G合理化的藉口。
咁會導致離婚,大哥一定唔會,佢最多自己打。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 3think 於 2021-1-25 12:41 PM 發表

可以pm我,佢就算呢刻吾想屌閪,我可以慢慢同佢乃閪等佢重拾性趣
你磨豆腐呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 凡間幼稚的信箱 於 2021-1-25 12:48 PM 發表

想問女人是否生完BB,對房事多數失去興趣? 都好常見
咩原因?應該同hormnes有關

因為生BB辛苦怕下面痛?唔會唔關事, 傷口埋左唔會痛, 但初初頭一兩次性行為係會痛, 好似對門關左夾硬開咁. 但操多兩次就無事.
因為注意力在BB身上對老公冷淡?都好常見, 咁老公多D參與其中就好和諧啦~~
因為生完鬆了敏感度下降無feel?黎個鬆唔鬆同生完仔應該無關....敏感度下降無fee ...
大哥話大嫂入房湊完BB瞓,之後就瞓,話好疲倦,無理大哥。
大哥話係大嫂面前打,表明自己有需要,但大嫂叫大哥自己搞掂,唔好煩佢。
其實自後大嫂有佐孕後,都未聽過大哥間房有啪啪聲了。

引用:
原帖由 幸福陽光 於 2021-1-25 04:08 PM 發表

因為注意力喺BB身上。
可能新手媽媽湊BB太辛苦啦

回覆 引用 TOP

Rainman?

回覆 引用 TOP

第一項膠帖王佢早已經日日做

窮到冇錢買Leica..........

回覆 引用 TOP

兄弟如手足有隆大家督

回覆 引用 TOP

巴多芬下降

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右