• 瀏覽: 25,098
  • 回覆: 103
  • 追帖: 1

熱賣及精選
喺佢哋面前著孖煙通,遞高隻腳批腳皮,修剪鼻毛。

引用:
原帖由 架呢雙腳 於 2021-1-25 11:09 AM 發表

細佬每星期六日都帶女朋友來屋企吃飯,一家人坐梳化睇電視時,兩個攬到實一實,兩目交投就打茄輪,都唔理身邊屋企人感受。

事後我多次叫細佬親熱就入房,人地睇到好尷尬㗎,佢次次應佐就算,到下次帶女友回家又 旁若無人咁親熱。

有咩有效方法今細佬同他女友行為檢點啲?
我有朋友試過係咁,大班朋友時,耐唔耐又突然錫下,我地朋友夾左一個方法,一見佢地錫,我地即刻全部人停哂手,望住佢地,為佢地打氣,後來佢地漸就無了。

這個方法喺我地朋友中幾work,但唔知你用唔用到,怕佢地越打氣越興奮

你加隻手摸埋一份囉,我指係摸你親細佬 

引用:
原帖由 架呢雙腳 於 2021-1-25 11:09 AM 發表

細佬每星期六日都帶女朋友來屋企吃飯,一家人坐梳化睇電視時,兩個攬到實一實,兩目交投就打茄輪,都唔理身邊屋企人感受。

事後我多次叫細佬親熱就入房,人地睇到好尷尬㗎,佢次次應佐就算,到下次帶女友回家又 旁若無人咁親熱。

全屋得你食自己,得你睇唔過眼。

引用:

咁都問? 拍低佢地丫⋯你係香港人?

引用:
原帖由 Demetrius 於 2021-1-25 01:04 PM 發表

喺佢哋面前著孖煙通,遞高隻腳批腳皮,修剪鼻毛。
相信佢地照做

引用:
原帖由 科幻推理 於 2021-1-25 01:57 PM 發表

我有朋友試過係咁,大班朋友時,耐唔耐又突然錫下,我地朋友夾左一個方法,一見佢地錫,我地即刻全部人停哂手,望住佢地,為佢地打氣,後來佢地漸就無了。

這個方法喺我地朋友中幾work,但唔知你用唔用到,怕佢地越打氣越興奮
阿爸阿媽睇到笑,時時問幾時結婚。所以應該影響唔到細佬佢地。

引用:
原帖由 pp1123 於 2021-1-25 02:47 PM 發表

係到入房自己搞,不公開表演

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-1-25 03:14 PM 發表

全屋得你食自己,得你睇唔過眼。
喺呀

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-1-25 03:19 PM 發表

咁都問? 拍低佢地丫⋯你係香港人?
又唔係啪啪又乜好拍

引用:
原帖由 架呢雙腳 於 2021-1-25 03:58 PM 發表

又唔係啪啪又乜好拍
你唔拍,佢就拍拍架啦⋯⋯

引用:
原帖由 pp1123 於 2021-1-25 02:47 PM 發表

做咩講真話haha

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-1-25 04:16 PM 發表

你唔拍,佢就拍拍架啦⋯⋯
佢地啪嘢會出面揾地方,好少係屋企啪。

引用:

參與3P

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]