• 瀏覽: 6,505
  • 回覆: 31
  • 追帖: 1
最近老公行為好奇怪,同一位已婚女同事傾得好埋,會幫她買早餐,有時OT會車對方返工,經常每日都會WeChat 對方,會不會Over 左?定我想太多?

引用:
原帖由 Michelleyanyan6 於 2021-1-25 02:13 AM 發表
最近老公行為好奇怪,同一位已婚女同事傾得好埋,會幫她買早餐,有時OT會車對方返工,經常每日都會WeChat 對方,會不會Over 左?定我想太多?
有好感先會行咁埋

引用:
原帖由 價值 於 2021-1-25 02:17 AM 發表

有好感先會行咁埋
是我想太多嗎?我應該點處理好?心好亂

引用:
原帖由 Michelleyanyan6 於 2021-1-25 02:20 AM 發表

是我想太多嗎?我應該點處理好?心好亂
可能要唔為意咁check check d 對話 同埋平日放假有冇陪你先

引用:
原帖由 價值 於 2021-1-25 02:27 AM 發表

可能要唔為意咁check check d 對話 同埋平日放假有冇陪你先
有,就係日日check ,今晚仲比我發現偷偷del 左某些對話(最近買早餐紀錄,會專登問對方想食咩之類)

引用:
原帖由 Michelleyanyan6 於 2021-1-25 02:13 AM 發表
應該未,不過就快會。

一係未發生, 一係就發生

你老公外邊肯定有情況

引用:
一個願打,一個願挨🙏🏽

引用:
Close fd then New lover soon. 

樓主做定心理準備,加油

當時點追你

十居其9

如果有些非常個人的事情,  樓主的丈夫寧可對女同事討論,但向妻子  樓主您隻字不提,那情況就相當之危險了。

現時去到了這個地步嗎?

佢對你點先?如果仲好過對果個好仔,或者佢地真係fd?如果你地關係麻麻,就sooner or later

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]