• 瀏覽: 2,851
  • 回覆: 25
這是我本身的眼睛係內雙!
這是做了韓式吊綫後的雙眼皮,我身邊所有人都説跟沒做一樣

太自然了

確實很自然,系你想要嘅就唔失敗

引用:
原帖由 超級進擊的理想 於 2021-1-25 10:11 AM 發表

太自然了
但同我之前沒做差唔多。

引用:
原帖由 仲夏大大膠袋 於 2021-1-25 10:18 AM 發表

確實很自然,系你想要嘅就唔失敗
我自己想要寬少少的,太窄沒地方畫眼綫。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 扮靚靚 於 2021-1-25 12:30 PM 發表

但同我之前沒做差唔多。
請問,有分別嗎?

冇好大分別🤭

回覆 引用 TOP

唔叫失敗,如果你喜歡自然。
無醜樣到

27.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-1-26 03:32 PM 發表

請問,有分別嗎?
我也覺得冇好大分別

回覆 引用 TOP

自然啲好呀

相逢何必曾相識,希望能早日遇到我嘅果個佢
引用:
原帖由 門外少頭黑 於 2021-1-27 08:48 AM 發表

自然啲好呀
自然到沒做一樣,本來我就沒想做,個銷售一直係咁推銷,話他們技術好,我的內雙做了會靚好多,我不好意思拒絕就俾錢了。

引用:
原帖由 扮靚靚 於 2021-1-27 09:04 AM 發表

自然到沒做一樣,本來我就沒想做,個銷售一直係咁推銷,話他們技術好,我的內雙做了會靚好多,我不好意思拒絕就俾錢了。
我覺得應該唔畀佢錢

相逢何必曾相識,希望能早日遇到我嘅果個佢
引用:
原帖由 門外少頭黑 於 2021-1-27 09:06 AM 發表

我覺得應該唔畀佢錢
當初同個銷售講如果做我想寬一點,方便畫眼綫。她説會有專業醫生爲我量身定製,結果一進去醫生就讓上手術台,完全不同我溝通的,接着就有人同我打麻藥,一針沒打好又補一針,我馬上説我要開扇形的,醫生同個助理笑着講,她説要開扇形的,然後我聽到兩個都在笑,我就問我的眼睛是否不適合開扇形的,他們説盡量做開扇形,接着就感覺眼皮被縫來鏠去,十分鐘不到就做好了一衹眼,醫生讓我坐起來,給個鏡讓我看一下是否滿意,我一看眼睛腫得寬寬的,説這太誇張了吧!他們説消腫後會窄一半,我也就放心了!另一眼也很快縫好,但是不腫,醫生讓我看看是否滿意,當時衹眼大衹眼細根本看不到效果。等到我恢復了後才發現跟沒做一樣,還白白痛了好幾天。

回覆 引用 TOP

本來就挺漂亮,還要加工?

自已感覺好就好!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]