• 瀏覽: 1,136
  • 回覆: 3
[隱藏]
一、交際廣泛<br /><br />  35歲嘅女人不再系職場新人,佢哋往往在職場上便有一定自己嘅位置,出軌攞證告訴你所以佢哋接觸得到很多優秀嘅男人,佢哋不在只系為了迎合老公和委曲求全嘅小媳婦,更多嘅佢哋會遵從自己內心嘅想法,所以呢個年齡段嘅女人嘅社交圈廣泛就畀佢哋出軌提供了溫床。
二、冇乜牽絆  如果講35歲之前嘅女人,佢哋生活嘅重心除咗老公之外,一定就系自己嘅孩子,因為孩子需要花費很多嘅心思,但系35歲嘅女人已經冇了呢個煩惱,孩子已經可以獨立自主嘅學習,唔使太過操心,所以佢嘅時間會變得更為寬松,咁女人嘅外出機會就更多了。
三、厭倦了現有嘅生活  其實婚姻嘅七年之痕基本就系發生喺女人差唔多35歲左右,所以呢個年齡段面臨着婚姻嘅倦怠期,如果講佢依家有了新嘅機會結識新嘅男人,咁和呢個男人嘗試一次婚外情,一定會系女人難以抗拒嘅誘惑。
四、對於感情嘅寄託  家裡嘅男人我想喺和同一個女人呆了咁久之後,也一定會對自己老婆感情淡漠了下嚟,所以也會放鬆對老婆嘅關愛,咁呢個女人就會覺得喺自己老公呢邊得唔到應有嘅感情寄託,也就會到外面去尋求刺激了。



提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
大陸女人


回覆 引用 TOP

提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]