• 瀏覽: 27,462
  • 回覆: 206
  • 追帖: 3
大嫂自從生了BB,在家地位超然,全家都錫晒佢同BB。大嫂又老實不客氣點我幫佢做東做西。

大嫂的姐姐快三十,同拍拖8年男友散佐,因為對方不忠。

大嫂原本幾靚又好身材,自從大嫂生了BB,感覺上比她姐姐老相了,加上胖了脹了無佐身材,又要餵哺母乳,無晒儀態。所以顯得她姐姐靚過佢好多。

如果我同大嫂的姐姐發展,將來結埋婚,咁我地位係咪高過大嫂,叫佢姐姐點番佢做野。

引用:
原帖由 架呢雙腳 於 2021-1-24 01:57 PM 發表

大嫂自從生了BB,在家地位超然,全家都錫晒佢同BB。大嫂又老實不客氣點我幫佢做東做西。

大嫂原本幾靚又好身材,自從大嫂生了BB,感覺上比她姐姐老相了,加上胖了脹了無佐身材,又要餵哺母乳,無晒儀態。所以顯得她姐姐靚過佢好多。

如果我同大嫂的姐姐發展,將來結埋婚,咁我地位係咪高過大嫂,叫佢姐姐點番佢做野。
地位高到呢,到時叫大嫂幫你含都得

引用:
原帖由 一風堂 於 2021-1-24 02:44 PM 發表

地位高到呢,到時叫大嫂幫你含都得
亂倫就不好了

引用:
原帖由 架呢雙腳 於 2021-1-24 02:45 PM 發表

亂倫就不好了
叫不淪,唔係亂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 架呢雙腳 於 2021-1-24 01:57 PM 發表

係囉!又有得玩,輩份又高左,諗得過丫,不過執人二攤你屋企人會唔會俾說話你聽

引用:
原帖由 央走 於 2021-1-24 02:47 PM 發表

係囉!又有得玩,輩份又高左,諗得過丫,不過執人二攤你屋企人會唔會俾說話你聽
拍過幾次拖好平常啫
大哥大嫂也不是對方初戀
有仔生屋企人就開心晒

引用:

快三十 嘅女人 未必 接受 得十分鐘 既貨式⋯

低B

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-1-24 02:52 PM 發表

快三十 嘅女人 未必 接受 得十分鐘 既貨式⋯
想請教咁標準要幾多分鐘呢?

無能廢膠人俾南亞佬同非洲brother上!

窮到冇錢買Leica..........

回覆 引用 TOP

咁咪好蘿,可叫大嫂姐姐搬埋嚟一齊住,一家親!

上啦

回覆 引用 TOP

大嫂的細佬/哥哥

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗

回覆 引用 TOP

娶左佢兩姐妹……個老母,你大嫂即刻要叫你做老豆,地位到時真係高到一個點!

甘都俾你唸到

提示:支持鍵盤翻頁左 右