• 瀏覽: 28,049
  • 回覆: 206
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 架呢雙腳 於 2021-1-24 04:23 PM 發表

上黎大家吹下水,不用太火。
吹水唔係唔比你吹,只因你嘅創作太渣,假到令人噴火!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 架呢雙腳 於 2021-1-24 01:57 PM 發表

大嫂自從生了BB,在家地位超然,全家都錫晒佢同BB。大嫂又老實不客氣點我幫佢做東做西。

大嫂的姐姐快三十,同拍拖8年男友散佐,因為對方不忠。

大嫂原本幾靚又好身材,自從大嫂生了BB,感覺上比她姐姐老相了,加上胖了脹了無佐身材,又要餵哺母乳,無晒儀態。所以顯得她姐姐靚過佢好多。

如果我同大嫂的姐姐發展,將來結埋婚,咁我地位係咪高過大嫂,叫佢姐姐點番佢做野。
🈶食唔食罪大惡極,自己諗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 andyyyy 於 2021-1-24 15:18 發表

娶左佢兩姐妹……個老母,你大嫂即刻要叫你做老豆,地位到時真係高到一個點!
神回復,笑到我肚痛

回覆 引用 TOP

做人唔得咁短視,梗喺等你大嫂老豆死左,你接手做佢老豆啦

回覆 引用 TOP

想唔想刀上唔到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 架呢雙腳 於 2021-1-24 01:57 PM 發表

大嫂自從生了BB,在家地位超然,全家都錫晒佢同BB。大嫂又老實不客氣點我幫佢做東做西。

大嫂原本幾靚又好身材,自從大嫂生了BB,感覺上比她姐姐老相了,加上胖了脹了無佐身材,又要餵哺母乳,無晒儀態。所以顯得她姐姐靚過佢好多。

如果我同大嫂的姐姐發展,將來結埋婚,咁我地位係咪高過大嫂,叫佢姐姐點番佢做野。
講到尾,你都係想屌人啫!

王風雷
龍虎門Big5
王降龍之子
白蓮教月聖使
暗黑冰火七重天
引用:
原帖由 龍虎風雷 於 2021-1-24 05:44 PM 發表

講到尾,你都係想屌人啫!
呢個唔駛劃公仔劃出腸啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 架呢雙腳 於 2021-1-24 03:57 PM 發表

咁你又幾多分鐘呢
唔太耐,通常一頭半個鐘到啦。

引用:
原帖由 一風堂 於 2021-1-24 02:44 PM 發表

地位高到呢,到時叫大嫂幫你含都得
Absolutely correct

回覆 引用 TOP

食到再講

引用:

吃藥未

回覆 引用 TOP

引用:

為呢樣?咁你搵佢媽咪好過,叫佢老母左一巴右一巴冚佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 央走 於 2021-1-24 05:50 PM 發表

唔太耐,通常一頭半個鐘到啦。
搞咁耐,爛佐未

引用:
原帖由 架呢雙腳 於 2021-1-24 06:23 PM 發表

搞咁耐,爛佐未
未,小弟綽號小鋼炮!

快啲啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]