• 瀏覽: 9,194
  • 回覆: 69
  • 追帖: 3
我係女35,同公司同事幾夾,我覺得佢細我一兩年,後來發現佢30都未有(思想夠成熟,又識照顧人)我就無再諗。前幾日佢問我幾歲,佢應該都猶豫我大幾多,我無答佢,今日佢問我可唔可以追我。
佢想有家庭小朋友,我已經過咗想生仔個年紀,覺得無小朋友仲好。
想同佢開始,但又講唔出口年齡差距,怕浪費佢時間,又怕受傷害。

熱賣及精選
引用:
原帖由 wasabiwasabi25 於 2021-1-23 02:12 AM 發表

我係女35,同公司同事幾夾,我覺得佢細我一兩年,後來發現佢30都未有(思想夠成熟,又識照顧人)我就無再諗。前幾日佢問我幾歲,佢應該都猶豫我大幾多,我無答佢,今日佢問我可唔可以追我。
佢想有家庭小朋友,我已經過咗想生仔個年紀,覺得無小朋友仲好。
想同佢開始,但又講唔出口年齡差距,怕浪費佢時間,又怕受傷害。
酒不對酲各是走。味道不同。強忍難飲。😭

Goodnight

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
引用:
原帖由 wasabiwasabi25 於 2021-1-23 02:12 AM 發表

你35歲有BB生,大佢幾年姐。

引用:
原帖由 ensuning 於 2021-1-23 02:30 AM 發表

酒不對酲各是走。味道不同。強忍難飲。😭
佢嫌佢年紀大過個男仔,其實大幾年冇乜問題嘅。

引用:
原帖由 faok 於 2021-1-23 03:29 AM 發表

夾得埋就ok啦。

35都生到, 40就遲d啦

拍拖兩年妳已37 。佢重可以識過個27既女友。

一個想生一個唔想生,真係好大問題,我覺得再咁落去對大家都冇好處

你覺得可以發展下咪試下囉...冇壞姐...好多女大男細到最後都可以開花結果...祝好運

引用:
原帖由 faok 於 2021-1-23 03:29 AM 發表

我唔介意佢細,不過覺得佢後生,有更好選擇。

引用:
原帖由 香港尊貴市民 於 2021-1-23 01:03 PM 發表

拍拖兩年妳已37 。佢重可以識過個27既女友。
對婚姻無憧憬,只想拍拖,拍兩年我都算有賺。😆

引用:
原帖由 karenchan 於 2021-1-23 01:28 PM 發表

一個想生一個唔想生,真係好大問題,我覺得再咁落去對大家都冇好處
如果男方有承擔,生都ok, 不過眼見好多fd生完, 男咩都唔理。辛苦。

引用:
原帖由 wasabiwasabi25 於 2021-1-23 02:20 PM 發表

對婚姻無憧憬,只想拍拖,拍兩年我都算有賺。😆
我38岩唔岩?因為我都single

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]