• 瀏覽: 3,524
  • 回覆: 32
  • 追帖: 2
女人咁愛一個男人,真蠢,以為會對你一個真心,真系癡心妄想,拋棄一切,拋棄自由拋棄時間拋棄金錢,就系為一個人,但果個人永遠只愛佢自己或者多愛其他人,男人根本不會對一個女人真,所以要諗下自己,連朋友圈都拋棄,唔同朋友來往,就系滿足對方,但對方還是心要癢,點解要為這些男人咁樣癡,決定以後要好好對自己。

點解D女人要咁癡對一個人,以後好好愛自己。

你唔中意我做乜野我都應成,完全聽曬你講既,全部支持你,你個心都唔在我這裡,我宜家咁封閉系你要我咁樣既,要我呢樣果樣,你唔中意我同朋友周圍去,我乜野都聽你,你自己就有空間有自由,雖然我會生氣,但系我24小時完全無呼吸,你又何嘗體會這種感受。

你掉翻轉諗如果你日日無得呼吸,你會不會壓抑,你叫我做乜野就做乜野,我明白我配不上你。

回覆 引用 TOP

癡男怨女,只是你沒遇對的人。
洗個臉,好好睡一覺,對自己好些,明天會更好。

回覆 引用 TOP

我情況真的跟你相反,對自己好,是沒死錯人的。
收心,勿念!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-1-22 10:32 PM 發表

女人咁愛一個男人,真蠢,以為會對你一個真心,真系癡心妄想,拋棄一切,拋棄自由拋棄時間拋棄金錢,就系為一個人,但果個人永遠只愛佢自己或者多愛其他人,男人根本不會對一個女人真,所以要諗下自己,連朋友圈都拋棄,唔同朋友來往,就系滿足對方,但對方還是心要癢,點解要為這些男人咁樣癡,決定以後要好好對自己。
男人就係這樣犯賤,你對佢好,係就覺得你cheap,不再重視你,轉移其他目標,女人或工作。
做女人就算再愛都要恨心,唔可以比佢知你愛佢多過佢愛你,咁先可以繼續下去。
不過知易行難,所以好多時女人身邊的並不是佢最愛果個,但男人就相反。

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-1-22 10:34 PM 發表

點解D女人要咁癡對一個人,以後好好愛自己。
我認識一個女人,老公北上左工作,會半年返嚟一次,近來疫情下已一年無返,佢朋友介紹左個男人佢識,個女人先知個森林咁大,仲有好多樹比到佢温暖,而家扮成隻雀咁靚,日日都不知幾開心😂

引用:
原帖由 MayMay_BB 於 2021-1-23 07:36 PM 發表

男人就係這樣犯賤,你對佢好,係就覺得你cheap,不再重視你,轉移其他目標,女人或工作。
做女人就算再愛都要恨心,唔可以比佢知你愛佢多過佢愛你,咁先可以繼續下去。
不過知易行難,所以好多時女人身邊的並不是佢最愛果個,但男人就相反。
女人身邊有多幾個男人先精彩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-1-22 11:07 PM 發表

你唔中意我做乜野我都應成,完全聽曬你講既,全部支持你,你個心都唔在我這裡,我宜家咁封閉系你要我咁樣既,要我呢樣果樣,你唔中意我同朋友周圍去,我乜野都聽你,你自己就有空間有自由,雖然我會生氣,但系我24小時完全無呼吸,你又何嘗體會這種感受。
拍左幾耐

回覆 引用 TOP

幾時都話, 對人好之餘也不能待薄自己

回覆 引用 TOP

係再唔係在

回覆 引用 TOP

樓主說的太絕對了,男人沒有那麼可怕

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 電梯紅色的主題 於 2021-1-25 03:11 PM 發表

你受到傷害不能一概否定所有男人 啊
唔系話男人全部,只系話自己唔想癡男人丫。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]