• 瀏覽: 13,997
  • 回覆: 109
  • 追帖: 2
熱賣及精選
引用:
原帖由 8862 於 2021-1-22 11:33 AM 發表

咁你都幾大方,為老婆着想。你老婆出去玩時,你自己唔介意嗎?
如果牠事先得到我同意,而且不違反我們家庭和諧和家庭訂立的原則,我會給予牠對等和充分的授權容許牠進行合情合理的玩樂。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 真中國人 於 2021-1-22 08:18 AM 發表

如果老婆不幸發現另一半因為種種原因無可避免地有了小三,應該如何安慰老婆讓老婆知道不是完全是老婆的錯,避免老婆過份怪責自己。應該如何向老婆表示支持和會和老婆走過這個難關呢?
先學好中文才開始作文。

http://edwardchankk.blogspot.com/
引用:
原帖由 keyman98 於 2021-1-22 04:02 PM 發表

先學好中文才開始作文。
佢老婆係隻寵物呀!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 真中國人 於 2021-1-22 08:18 AM 發表

如果老婆不幸發現另一半因為種種原因無可避免地有了小三,應該如何安慰老婆讓老婆知道不是完全是老婆的錯,避免老婆過份怪責自己。應該如何向老婆表示支持和會和老婆走過這個難關呢?
你是小四

回覆 引用 TOP

佢老婆另一半係隔壁老黃

回覆 引用 TOP

男人三妻四妾有乜問題?

回覆 引用 TOP

引用:

你應該去慰安小三

搵小三,點解老婆會責怪自己

回覆 引用 TOP

引用:

你老婆的另一半有小三,咁各下係咩角色?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 little_lam 於 2021-1-22 10:10 AM 發表

會有邊啲無可避免嘅原因去有二奶?
我諗同無可避免結婚嘅原因一樣

同佢講,有本事就走

回覆 引用 TOP

咁就要準備去練葵花寶典嘞

回覆 引用 TOP

應該講清楚係老婆嘅情人有咗小三!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]