• 瀏覽: 4,356
  • 回覆: 49
  • 追帖: 1
我講下我故事
我今年37,係30頭都好積極今找另一半
但發覺選擇已經少好多 附近同年紀的結左婚
咁就依賴朋友介紹 spEed dating 但一係就唔岩     外觀同性格
所以要搵一個拍到施 其實都好難
卒之係上網識左個女仔  全部都乎合要求
不過比較靜 最後拍左二年施 發覺好多野忍暪我
最後我提出分手 依家已37
都冇乜感覺 冇話幾想拍拖 幾舒服 😌
都預左一個人 有適合就拍

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
要來就會來,諗咁多都沒用,世界上咁多人,一定有人岩,只係你幾時、遇唔遇到,世事冇絕對

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 做個平凡人 於 2021-1-22 09:17 AM 發表

我都想遇到,咁我就唔洗煩啦!
我宜家已經努力緊去裝備自己:學唔同語言、唔同既興趣、做運動
你咁做就絕對正確, 開多幾條路畀自己
我咪同你一樣都係等運到所以冇所謂的,好多人都同你一樣

回覆 引用 TOP

豬排就難啲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 做個平凡人 於 2021-1-21 09:05 PM 發表

以下有d長,希望大家唔好介意:
我今年27歲,屋企人由我讀緊大學不停催我拍拖,佢哋介紹過好幾個男仔比我,但我發現都係有問題,可能係我自己要求高:
- 第一個男仔雖然收入唔錯,但佢實在太肥,目測400磅或以上,試過同佢去睇戲,佢的吸呼聲搞到我好頭痛,最後我放棄咗
- 第二個男仔同我whatsapp時只係講去旅行再去旅行,講飲講食,一講到事業同將來,佢就dead air,仲同我講及時行樂...做 ...
同你父母講你唔係好需要男人,你一個人都冇問題,唔好再介紹,完

回覆 引用 TOP

大把廿幾歲男都單身,27歲其實都開始炆水,仔仔身邊好多女到24都仲係單身就急

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jordanhoki 於 2021-1-22 11:13 AM 發表

你個po可能係真野
不過因為你其中一句令我懷疑你吹水
你知道一個人400磅係咩概念?
我唔懷疑有人400磅仲可以行出街
但問心嗰句無論男方同女方
我唔覺得我仲會一齊去睇戲
如果我係個400磅男
我一係有病一係就自暴自棄先搞到咁
如果係有病就唔會出街
如果係我係你所謂搵到錢但自暴自棄到400磅
我都幾肯定我應該唔鍾意女人
如果我係女---即係你個角色
我見到個400磅嘅人
只要我正常少少
對唔住我都 ...
咁都仲有個可能嘅,
就係宜家啲人對於衡量尺寸同重量單位嘅能力相當不足,
係完全冇相關嘅概念,只係諗到就up出嚟,
特別係女性,即係好似揸車咁,
男人揸車出意外不外乎脾氣同心急,
但女人就特別多啲莫名奇妙嘅事故,
例如轉個好簡單嘅彎都可以洗到人哋架車之類嗰啲,
唔知係咪女性喺判斷呢啲比較要求精準度嘅嘢時,
係會有先天嘅不足

不過打完咁大段,我都係覺得呢個係膠post嘅可能性都頗高

我代表全部黃絲(公稱黃畜曱甴)向全世界、全港市民以及警務人員,
為過去破壞香港社會秩序安寧和濫殺無辜等無腦行為作出道歉!

回覆 引用 TOP

我也同你差不多case,不過我係男板,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sforsecret 於 2021-1-21 11:42 PM 發表

生靚d 身材好d 大把你揀
可惜生靚D,身材好D,唔到佢揀

回覆 引用 TOP

唔駛咁急住搵男朋友啦 就算搵到都唔啱key
好似我咁簡簡單單自己一個冇壓力咪幾好

回覆 引用 TOP

樓主吾怕 
香討大把男人比你選擇 

回覆 引用 TOP

係努力上進嘅同時,不知不覺間已經變成咗一部搵錢嘅機器。就算俾你搵到另外一部搵錢嘅機器,都唔會有愛情。想要愛情?先要學做人!

回覆 引用 TOP

又要諗又要揀,緊係難啦。

回覆 引用 TOP

聽你咁講,其實唔係你唔鍾意,根本連對方都唔太鍾意你,識男友樣貌同性格都好緊要⋯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 做個平凡人 於 2021-1-21 09:05 PM 發表

以下有d長,希望大家唔好介意:
我今年27歲,屋企人由我讀緊大學不停催我拍拖,佢哋介紹過好幾個男仔比我,但我發現都係有問題,可能係我自己要求高:
- 第一個男仔雖然收入唔錯,但佢實在太肥,目測400磅或以上,試過同佢去睇戲,佢的吸呼聲搞到我好頭痛,最後我放棄咗
- 第二個男仔同我whatsapp時只係講去旅行再去旅行,講飲講食,一講到事業同將來,佢就dead air,仲同我講及時行樂...做 ...
最重要你從來無講過你自己既條件,最好有圖有真相,才可以幫到你

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]