• 瀏覽: 4,357
  • 回覆: 49
  • 追帖: 1
乜事情都有困難,包括啪拖

熱賣及精選
等緣份

回覆 引用 TOP

pm me la,

包你爽yy.....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 門外少頭黑 於 2021-1-22 09:28 AM 發表

乜事情都有困難,包括啪拖
其他方面我可以自己解決,但拍拖真係唔知點搞。。。

引用:
原帖由 做個平凡人 於 2021-1-22 10:02 AM 發表

其他方面我可以自己解決,但拍拖真係唔知點搞。。。
慢慢嚟,乜事情都會變好嘅

相逢何必曾相識,希望能早日遇到我嘅果個佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 做個平凡人 於 2021-1-21 09:05 PM 發表

以下有d長,希望大家唔好介意:
我今年27歲,屋企人由我讀緊大學不停催我拍拖,佢哋介紹過好幾個男仔比我,但我發現都係有問題,可能係我自己要求高:
- 第一個男仔雖然收入唔錯,但佢實在太肥,目測400磅或以上,試過同佢去睇戲,佢的吸呼聲搞到我好頭痛,最後我放棄咗
- 第二個男仔同我whatsapp時只係講去旅行再去旅行,講飲講食,一講到事業同將來,佢就dead air,仲同我講及時行樂...做 ...
30歲之前可以嫁畀愛情,30以後嫁畀生活。關鍵系,你要考慮好,仔細嘅考慮好,你到底想要乜樣嘅生活?咁嘅生活你需要具備乜條件?你未嚟嘅老公需要乜條件?很多時候,喺你勤力奮進嘅,不斷充實自己陣,美好不期而至。條件嘅高低系相對嘅,祝你幸福。

引用:
原帖由 fbad6ec68cf78d 於 2021-1-22 10:24 AM 發表

30歲之前可以嫁畀愛情,30以後嫁畀生活。關鍵系,你要考慮好,仔細嘅考慮好,你到底想要乜樣嘅生活?咁嘅生活你需要具備乜條件?你未嚟嘅老公需要乜條件?很多時候,喺你勤力奮進嘅,不斷充實自己陣,美好不期而至。條件嘅高低系相對嘅,祝你幸福。
多謝你,你呢個問題我都考慮咗好耐。。。我宜家都係想搵個經濟穩定,有安全感的男朋友,至於愛唔愛呢個問題,我覺得宜家已經死心了~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fbad6ec68cf78d 於 2021-1-22 10:24 AM 發表

過年後,我應該都會轉工,因為宜家間公司學既野已經唔多,再加上都有公司搵我跳槽,睇下到時有無機會遇到先!^_^

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 做個平凡人 於 2021-1-21 09:05 PM 發表

以下有d長,希望大家唔好介意:
我今年27歲,屋企人由我讀緊大學不停催我拍拖,佢哋介紹過好幾個男仔比我,但我發現都係有問題,可能係我自己要求高:
- 第一個男仔雖然收入唔錯,但佢實在太肥,目測400磅或以上,試過同佢去睇戲,佢的吸呼聲搞到我好頭痛,最後我放棄咗
- 第二個男仔同我whatsapp時只係講去旅行再去旅行,講飲講食,一講到事業同將來,佢就dead air,仲同我講及時行樂...做 ...
其實你唔想AA,你可以請佢架,你話人精明之前,你咪又係計算緊?

最愛 黃昏 海峽 山脈

回覆 引用 TOP

有時心急,仲難遇到岩自己既另一半。
要諗清楚自己需要d咩,為咩而拍拖

回覆 引用 TOP

你個po可能係真野
不過因為你其中一句令我懷疑你吹水
你知道一個人400磅係咩概念?
我唔懷疑有人400磅仲可以行出街
但問心嗰句無論男方同女方
我唔覺得我仲會一齊去睇戲
如果我係個400磅男
我一係有病一係就自暴自棄先搞到咁
如果係有病就唔會出街
如果係我係你所謂搵到錢但自暴自棄到400磅
我都幾肯定我應該唔鍾意女人
如果我係女---即係你個角色
我見到個400磅嘅人
只要我正常少少
對唔住我都會做一次
我會即刻走
唔講一個人係咪外貌協會會員
普通人體質400磅係應該隨時都有可能猝死
普通人點會想同一個啱啱識但隨時會猝死嘅人嘗試發展

當故事睇都幾好丫👍

我係陳大文

回覆 引用 TOP

你的樣子如何...🤭🤭

回覆 引用 TOP

騎牛搵馬都吾識 太過計算會好辛苦 你睇到人地缺點 人地都睇到你既問題啫

回覆 引用 TOP

Sorry 樓主

睇完覺得你煩同超迷信 ...

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]