• 瀏覽: 8,406
  • 回覆: 55
差館阿SIR係O甘打電話O黎, 有冇法子唔去認呢?

一張長者咭在手, 全港打橫行
引用:
原帖由 mml1833 於 2021-1-21 04:44 PM 發表

我覺得就算平時好討厭,而家既然人都死咗囉,去臉房認屍做埋啲手尾送埋佢最後一程啦。

一切都已成過去,放下怨恨吧施主⋯⋯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mml1833 於 2021-1-21 04:44 PM 發表

你唔去確定下,之後點慶祝? 如果空喜歡一場點算?

一家人, 唔應該有隔夜仇...................

隔夜都可以放低............呢個情況, 可能已是有今生無來世嘅恩怨, 點解仲唔放低.............

專心炒股........

吹水會分心, 會走雞.............

回覆 引用 TOP

引用:

唔好拿別人慨錯誤懲罰自己。你心中向陽、光明黑暗奈何唔了你。

回覆 引用 TOP

人都死了,就不要計較了

回覆 引用 TOP

已成前塵往事,或許心中滿有苦水,但人已死,就讓他入土為安吧!

回覆 引用 TOP

你還說是家人,至於嗎?

怪只怪你當初冇改電話冇搬屋,而家差館搵到你,你唔去差館會怨到你去。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fly 於 2021-1-21 07:47 PM 發表

我覺得就算平時好討厭,而家既然人都死咗囉,去臉房認屍做埋啲手尾送埋佢最後一程啦。
唔想喎, 搭車去殮房都要時間, 更加唔好講做後事.

一張長者咭在手, 全港打橫行
施主,放下屠刀立地成佛。

回覆 引用 TOP

引用:

為乜事搞到家人死也不相認?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mml1833 於 2021-1-22 05:50 PM 發表

唔想喎, 搭車去殮房都要時間, 更加唔好講做後事.
係麻煩啲但都要做囉,乜你咁㗎,佢係咪你啲父母嚟㗎 ?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mml1833 於 2021-1-21 16:44 發表

我又會睇返因咩事先?有啲傷害係可以諒解;有啲事就一輩子,都無得原諒。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]