• 瀏覽: 9,682
  • 回覆: 55
引用:
原帖由 kwma 於 2021-1-24 01:04 PM 發表

你有你自由冇得迫,最多送去沙嶺,頭七會探你
頭七果晚會book酒店, 兩舊水解決到o既問題唔係問題

一張長者咭在手, 全港打橫行
熱賣及精選
引用:
原帖由 mml1833 於 2021-1-26 08:40 PM 發表

同佢同住wor, o甘樣同阿sir講會唔會俾佢告o架?
下?
告咩?
一齊住就有返屋企?
我返7至19,佢返19至7,放假就去另一半過夜。

拉克差館電話埋得。

快點去認屍,仲要買個位擺放,否則先人唔會放過你。人都死左,睇開點

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-1-24 01:07 AM 發表

點解唔問阿sir?
應該可以。
或者,你可以話自己好耐冇見過佢,已經唔知佢咩樣。
放唔低好正常,又唔係拍戲。
不過,阿sir多次打比你,應該係只可以搵你。
你都幾黑心,仙人會搞後人㗎,你知唔知道?

完全明白,如果是做了不可願諒的事,例如做了黃畜牲漢奸,不要說去認屍,下十世它也只能輪迥做畜牲贖罪。

引用:
原帖由 電梯冰凍的高峰 於 2021-1-27 07:59 AM 發表

你都幾黑心,仙人會搞後人㗎,你知唔知道?
唔係我黑心,係樓主。
不過,我都唔會係善心。
你怕比鬼攪?
甘現世人的怨你又唔洗理?
佢兩個係仇人,鬼都未必想再見佢。
你可以去問下隻鬼憎唔憎樓主。

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-1-27 01:01 PM 發表

唔係我黑心,係樓主。
不過,我都唔會係善心。
你怕比鬼攪?
甘現世人的怨你又唔洗理?
佢兩個係仇人,鬼都未必想再見佢。
你可以去問下隻鬼憎唔憎樓主。
你教唆人做壞事都唔好啦!你以為先人想見佢,如果擺條屍響雪櫃成年,佢一定搞樓主,我先父已經響大陸入土,我響大陸個細佬成年唔拜佢,佢仲要所有遺產俾我細佬,佢個鬼魂晚晚響夢同我講點解無人來探佢?????
佢做人系自私,做鬼一樣自私,我咁憎先父,自從佢死左,我決定絶不會去佢墳前上香。

引用:
原帖由 電梯冰凍的高峰 於 2021-1-27 02:33 PM 發表

你教唆人做壞事都唔好啦!你以為先人想見佢,如果擺條屍響雪櫃成年,佢一定搞樓主,我先父已經響大陸入土,我響大陸個細佬成年唔拜佢,佢仲要所有遺產俾我細佬,佢個鬼魂晚晚響夢同我講點解無人來探佢?????
佢做人系自私,做鬼一樣自私,我咁憎先父,自從佢死左,我決定絶不會去佢墳前上香。
唉!
你自己都放唔低,點叫人放低?
你想清楚,係鬼唔放過你,定你唔放下鬼?
現世人的怨比鬼的恨更可怕。

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-1-27 03:01 PM 發表

唉!
點解你我三唔識七,仍然感覺到挖苦我???😤你真系非善類。🤔

引用:
原帖由 電梯冰凍的高峰 於 2021-1-27 03:04 PM 發表

點解你我三唔識七,仍然感覺到挖苦我???😤你真系非善類。🤔
對唔往師兄,無意冒犯。
年少時是愛鬥爭的毒舌。
人老有所收斂亦不失格。

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-1-27 03:01 PM 發表

唉!
冇錯,跟本係佢放唔低隻鬼.

引用:
原帖由 mml1833 於 2021-1-22 05:50 PM 發表

唔想喎, 搭車去殮房都要時間, 更加唔好講做後事.
做人做到咁絕,小心佢今晚坐你床邊,搵你傾偈…

唔好,你既然咁憎佢,做到咁絕,不如去到認到係佢都話唔係佢,等佢比人掟入亂葬崗囉…無名無姓,等佢以後都冇人可以去拜祭佢囉…不過人在做,天在看,會有報應架…

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]