• 瀏覽: 15,480
  • 回覆: 132
  • 追帖: 1
琴晚我帶咗男朋友返屋企食飯,結果好失禮我。
我屋企知我帶男朋友返屋企食飯,煮咗好多嘢食,又魚又肉……結果佢食嘢食到JERJER聲,嘴嚼嗰時又唔合埋個口,特別食魚嗰時嘟長個嘴,啜啲魚肉,我仲記得啲「啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜」聲……
其實我提咗佢好多次,食飯唔好食出聲,咬嘢合埋個口,食麵唔好殊殊殊聲,因為咁樣好冇禮貌,但係佢就答我佢身邊啲人都係咁,唔覺有乜問題,我都同佢講平時冇乜所謂,但係同其他人食飯唔好咁。
佢淨係識答好好好好。
結果帶佢返屋企食飯,佢又冇咗件事。我阿爸阿媽好似又冇乜意見,仲話呢啲幾可愛,真性情。
但係,我真係想像唔到帶佢出去同我啲朋友食飯,佢食到JERJER聲殊殊殊聲,又冇食相,又冇儀態……

To lost in something you love is better than to win in something you hate.
引用:
原帖由 可宜 於 2021-1-21 03:38 PM 發表

我屋企知我帶男朋友返屋企食飯,煮咗好多嘢食,又魚又肉……結果佢食嘢食到JERJER聲,嘴嚼嗰時又唔合埋個口,特別食魚嗰時嘟長個嘴,啜啲魚肉,我仲記得啲「啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜啜」聲……
其實我提咗佢好多次,食飯唔好食出聲,咬嘢合埋個口,食麵唔好殊殊殊聲,因為咁樣好冇禮貌,但係佢就答我佢身邊啲人都係咁,唔覺有乜問題,我都同 ...
咁佢食蛋撻嗰時有冇聲?

你媽煮野好食佢先會食到jerjer 聲

樓主男友幾多歲呀咁細路仔既...提左佢都係咁

被寵壞的小孩👶🏻

全文撮要:嘟長個嘴、啜啜啜啜、JERJER聲、幾可愛真性情!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 可宜 於 2021-1-21 03:38 PM 發表

其實我提咗佢好多次,食飯唔好食出聲,咬嘢合埋個口,食麵唔好殊殊殊聲,因為咁樣好冇禮貌,但係佢就答我佢身邊啲人都係咁,唔覺有乜問題,我都同 ...
樓主一定好幸福

佢幫你食撻果陣有無食到啜啜聲

回覆 引用 TOP

引用:

好明白你,真係好失禮

回覆 引用 TOP

引用:

好認真咁樣同佢傾下啦
之後點樣帶佢出去見人

回覆 引用 TOP

引用:

同我情況一樣,不過我係個女朋友吃嘢吃到啜啜聲,成個鄉下妹咁,我都覺得難聽,後嚟飛鬼咗佢……

咁樓主不如帶我返屋企咯

回覆 引用 TOP

如果係我條女,一定飛左佢 

引用:
原帖由 電梯中心的救星 於 2021-1-21 03:47 PM 發表

你媽煮野好食佢先會食到jerjer 聲
咁又唔見呢個世界個個係咁?呢啲真係家教嚟……

To lost in something you love is better than to win in something you hate.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 持久男 於 2021-1-21 03:49 PM 發表

樓主男友幾多歲呀咁細路仔既...提左佢都係咁

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]