• 瀏覽: 3,072
  • 回覆: 18
你幾耐冇沖涼?正常人都唔會同垃圾訓有乜咁奇怪

太依賴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 印度凸警 於 2021-1-21 02:30 PM 發表

你幾耐冇沖涼?正常人都唔會同垃圾訓有乜咁奇怪
哈哈哈哈哈哈哈!!!!!

回覆 引用 TOP

你老公夜晚去送外賣賺錢

回覆 引用 TOP

因為你著咗性感內衣都唔起頭

回覆 引用 TOP

已閱

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 子鈺 於 2021-1-21 02:19 PM 發表

以前老公真嘅很愛我。最近回家很晚,睇我嘅眼神像睇垃圾。寶寶依家也唔帶了……晚黑瞓覺都不在一張床上,點辦?我很愛佢,寶寶離唔開老豆😭😭😭😭
系唔系佢壓力大了仲系其他乜原因。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 子鈺 於 2021-1-21 02:19 PM 發表

以前老公真嘅很愛我。最近回家很晚,睇我嘅眼神像睇垃圾。寶寶依家也唔帶了……晚黑瞓覺都不在一張床上,點辦?我很愛佢,寶寶離唔開老豆😭😭😭😭
你去減肥啦

回覆 引用 TOP

引用:

弄清楚原因,雙方都冷靜,搵合適嘅時間,交流,交流,祝你幸福。

回覆 引用 TOP

引用:

你係咪想講 你老公 晚晚搵小三, 條女 又年青過你丶皮膚又白又滑 過你丶身材又索又大波又挺 過你⋯

所以睇你唔上眼?

回覆 引用 TOP

唔使審,一定有新女朋友。

回覆 引用 TOP

坐下嚟談一談,或許有隱情,兩口子之間應該系能交流嘅

相逢何必曾相識,希望能早日遇到我嘅果個佢

回覆 引用 TOP

偷偷跟蹤搞清楚佢嘅來龍去脈,心裡就踏實了

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]