• 瀏覽: 1,386
  • 回覆: 22
.

引用:
原帖由 小白BB_ 於 2021-1-21 12:18 AM 發表

同男朋友 拍咗拖兩年
佢38 我35
感情穩定 性生活正常 佢對我都好好
佢自己住 所以聖誕節果晚去咗佢度
嗰晚12點幾 有個電話打嚟 個名入咗 client
男朋友做sales 一開始佢話係佢跟開嘅客
無聽 之後又打嚟 打咗三次 我覺得好奇怪
女人直覺不嬲都好準  咁佢就聽 我叫佢開聲
一打嚟我女人就問佢做緊咩想搵佢傾偈即係佢哋平時有傾開計
然後男朋友好緊張 答 我哋平 ...
驗左愛G未?

回覆 引用 TOP

如果以後你覺得,自已以後可以活在此陰影之下,你結婚囉!

回覆 引用 TOP

男人逢場作興梗有啦,送到入口既肥豬肉無理由唔食架嘛。

情似朝露轉瞬逝,
夕陽西下淚滴凝。
嘗盡千苦與萬痛,
此後天涯各西東。

回覆 引用 TOP

你自問冇身材比G差*

回覆 引用 TOP

話自己單身?擺明就係大話精,你唔係仲信佢講嘢呀?
若果,將來你哋結咗婚佢又偷跳?之後又喊又盛叫你原諒佢你點算?唔使諗,早走早著啦

回覆 引用 TOP

樓主的男友偷結新歡,樓主有無擔心被傳染性病?

回覆 引用 TOP

唔係比你發現,咪又係繼續偷食

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小白BB_ 於 2021-1-21 12:18 AM 發表

同男朋友 拍咗拖兩年
佢38 我35
偷食慨男朋友冇必要去挽留了

回覆 引用 TOP

看你自己啦。。你系要分靠你自己的感覺。

Oman~

回覆 引用 TOP

引用:

同男朋友 拍咗拖兩年
佢38 我35
男友唔偷食,一定缺蒸翼~

回覆 引用 TOP

10個男人,10個偷食

重要顧家/對自已好

內疚都只係換個地點偷食, 而唔係斬纜~
為左偷食連你ge存在都唔承認~
明知會hurt到你都仲繼續偷食~
以上行為你覺得係真愛ge表現嗎?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]