• 瀏覽: 15,865
  • 回覆: 184
  • 追帖: 2
我男朋友成日約完我食飯,要我比住先,話之後夾返錢,但係次次都冇夾到,又冇比返我……
之後佢又話不如一人比一次,結果次次都係我比……
買嘢又係咁,成日話自己冇散紙,又要我比住先……我又蠢,次次都幫佢比住先。
有幾次我追返佢錢,佢先肯比我,有時又話自己比咗,但係我自己有記得條數,肯定佢冇比……
我應該點做佢先生性?

追返佢幾個億

食軟飯係唔駛俾錢的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 莫雅 於 2021-1-20 04:37 PM 發表

追返佢幾個億
食鮑魚$400一次

呢d屎懀佬好乞人憎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Cadrian 於 2021-1-20 04:33 PM 發表

我男朋友成日約完我食飯,要我比住先,話之後夾返錢,但係次次都冇夾到,又冇比返我……
買嘢又係咁,成日話自己冇散紙,又要我比住先……我又蠢,次次都幫佢比住先。
有幾次我追返佢錢,佢先肯比我,有時又話自己比咗,但係我自己有記得條數,肯定佢冇比……
我應該點做佢先生性?
誰請誰其實無所謂
反而是男友態度人品有問題,厚顏,縮骨,小家。
為何妳要同這種人一齊?

仲叫男朋友,話到明當妳水魚啦,一嘢飛佢啦

引用:
原帖由 Cadrian 於 2021-1-20 04:33 PM 發表

我應該點做佢先生性?
唔好比佢成日習慣側側膊就算,下次做完要即刻收返佢錢,佢就唔會再蝦你

你低B啫

回覆 引用 TOP

唔好同佢出街就可以解決

回覆 引用 TOP

哈哈哈,有你咁on9唧活動銀包都唔錯喎,肯定買ky都係你出錢

回覆 引用 TOP

引用:

我應該點做佢先生性?
咁樣點相處落去啊?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 即刻古牛 於 2021-1-20 05:01 PM 發表

你唔好帶銀包,Applepay都唔好裝
啱出呢招都幾絕

回覆 引用 TOP

當面話佢 : 你係唔係男人呀

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]