• 瀏覽: 862
  • 回覆: 19
到底係點樣嘅男人才是渣男?
都話渣男好多,到底男人乜嘢樣嘅先算係渣男?

回覆 引用 TOP

渣男特質:中意搞曖昧。請時刻記住呢句話。

引用:
原帖由 壞男人人人愛 於 2021-1-20 10:13 AM 發表

花心系男人嘅本性

渣男有好多特點,鐘意搞曖昧係最為突出嘅,都係最重要嘅一個。 渣男最鍾意嘅就係同個個女仔嘅曖昧階段,畀你感覺佢係你嘅唯一,但只要細心觀察,不難發現佢對身邊嘅女性都好好、好曖昧,喺冇明確關係的,都唔需要對你負責,女人都就傻傻地受傷埋。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黃昏怪回覆 於 2021-1-20 10:27 AM 發表

花心系男人嘅本性
除了花心呢,仲有哪些? 花心,大家都知道。

引用:
原帖由 壞男人人人愛 於 2021-1-20 10:41 AM 發表

除了花心呢,仲有哪些? 花心,大家都知道。
渣男其他嘅特點就系,習慣性講大話、永遠唔認錯等等

引用:
原帖由 黃昏怪回覆 於 2021-1-20 10:57 AM 發表

我覺得吧,仲有好多,比如EQ低,唔可以控制脾氣

引用:
原帖由 壞男人人人愛 於 2021-1-20 10:13 AM 發表

係渣男表現得最為突出嘅特點嗎?

引用:
原帖由 黃昏怪回覆 於 2021-1-20 10:27 AM 發表

花心系男人嘅本性
但是,也有男人唔花心嘅,但係都係渣男。

非常感謝你,渣男多咗而家,好多時候都分唔出嚟。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黃昏怪回覆 於 2021-1-20 10:57 AM 發表

我遇到過,有些渣男承認錯誤好快,但係犯錯都好快。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 後天小花貓 於 2021-1-20 11:09 AM 發表

係渣男表現得最為突出嘅特點嗎?
系啊,生活中你要小心啲,有時候有些渣男隱藏得好好。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 後天小花貓 於 2021-1-20 11:09 AM 發表

但是,也有男人唔花心嘅,但係都係渣男。
最重要的體現是花心,還是就是說謊話和騙人,嘴上會說愛你,但是行動上和語言卻不一致。

引用:
原帖由 壞男人人人愛 於 2021-1-20 10:58 AM 發表

我覺得吧,仲有好多,比如EQ低,唔可以控制脾氣
非常感謝你,渣男多咗而家,好多時候都分唔出嚟。

引用:
原帖由 黃昏怪回覆 於 2021-1-20 11:12 AM 發表

最重要的體現是花心,還是就是說謊話和騙人,嘴上會說愛你,但是行動上和語言卻不一致。
噉嘅渣男我也有遇到過,但係我提前就發現咗。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]