• 瀏覽: 2,164
  • 回覆: 20
我直接D拉 ... 我有呢個感覺 , 係因為大台頒獎禮 "陳自瑤黑面" 而來 ,
但我強調我唔係剩係想講佢地 !!!

係單野發生左之後 , 再話佢地無問題 , 我都覺得有D低B ...
問題係 : 人與人之間既問題千千萬 , 點解夫妻有問題 , 就係有人出軌???

人與人 ... 尤其兩個生活得咁緊密既人 , 可以磨擦  衝突既地方太多拉 ,
好似層樓寫唔寫佢名  仔女既教育問題  婆媳問題等等 ,
甚至再生活化 D既 "你唔好摷我 D私人野"  "你查我電話呀???"

點解夫妻問題唔可以係呢 D野???
到底係人地個老公太咸濕 , 定係你地班三姑六婆 , 腦裡面剩係得 "性"???

個老婆都成日出相出嚟益街坊,
正常男人會覺得帽事嘅,
簡直係大眾妻添啦

引用:
原帖由 所羅門的惡夢 於 2021-1-20 08:57 AM 發表

正常男人會覺得帽事嘅,
簡直係大眾妻添啦
不同意,人哋係藝人,拍性感相係工作之一。食得咸魚低得渴。

我地又唔係小三接盤俠綠帽俠,

人地兩公婆,關我地蛋治?

☑花生
☑凳仔
☐睇戲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 所羅門的惡夢 於 2021-1-20 08:57 AM 發表

正常男人會覺得帽事嘅,
簡直係大眾妻添啦
咁又未必既。。。你睇下coffee姐d 相,
連高難度體位都示範埋,佢老公都無咋形拉🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 焦急遇到了天才 於 2021-1-20 11:59 AM 發表

我朋友如果要離婚,我都唔會咁樣估,出軌比大家磨合問題簡單好多,夫妻點會只會有一個原因要分開呢......
同意。。。雖然女人可能唔係咁岩聽,但出軌既問題係婚姻之中,其實係比較易解決既一類

更大既問題係婆媳,甚至係最老土既性格不合。。。

我唔係 9up,因為網上有說法,係陳小姐有心懷孕局王生去娶。。。王生身為當時男友,
唔肯認頭等於事業上既自殺。。。如果係咁,即係佢地本來就未必適合結婚,
就算佢後來接近到個囡,但面對曾經算計過自己既女人,有所防範,以至唔可能心意相通
亦好難一面倒話晒係個男人既錯羅!

回覆 引用 TOP

家家有本難念的經

生命很殘酷,用悲傷讓妳了解什麽叫幸福,用噪音教會妳如何欣賞寂靜,用彎路提醒妳前方還有坦途。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 軍閥政治 於 2021-1-20 08:18 AM 發表

我直接D拉 ... 我有呢個感覺 , 係因為大台頒獎禮 "陳自瑤黑面" 而來 ,

係單野發生左之後 , 再話佢地無問題 , 我都覺得有D低B ...
問題係 : 人與人之間既問題千千萬 , 點解夫妻有問題 , 就係有人出軌???

人與人 ... 尤其兩個生活得咁緊密既人 , 可以磨擦  衝突既地方太多拉 ,
好似層樓寫唔寫佢名  仔女既教育問題 ...
清官難審

引用:
原帖由 軍閥政治 於 2021-1-20 08:18 AM 發表

好似層樓寫唔寫佢名  仔女既教育問題 ...
那人說他出去滾?

邊個有人氣,邊個就無錯😏

引用:
原帖由 大你一二 於 2021-1-20 09:27 AM 發表

不同意,人哋係藝人,拍性感相係工作之一。食得咸魚低得渴。
你可以咁講 , 但我比較保守 ...

老公可能好一D , 但幻想一下 , 個女大一D入小學中學
同學就係對住佢老母打JJ ...

佢果個係女都好D , 係仔既話 , 去對方屋企交流影片時
係對方J 圖庫搵到老母D相 , 都咪話唔老尷 ...

引用:
原帖由 kwma 於 2021-1-20 05:45 PM 發表

清官難審
正正係因為咁 , 所以我覺得先要講出來 !!!

唔係街上大把人將自己當正 "道德法官" , 話一定係個男人錯
無任證據都係個男人錯 ... 定罪全靠腦補 ^.^"

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿屋 於 2021-1-20 07:33 PM 發表

那人說他出去滾?
咪D八卦雜誌 , 以及果D以為睇左八卦雜誌 ,
就能盡知天下事既三姑六婆羅

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]