• 瀏覽: 3,565
  • 回覆: 97
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 fly 於 2021-1-23 02:10 AM 發表

講作文唔係真實嘅,我以為你真係溝到明星。
嗯有d難度....明星的位置,地理位置.....你要有機會撞到明星的機會率低.....

熱賣及精選
小木看見男主角龜縮,龜頭慢慢軟,向後縮,小木用手指彈一下,然後用舌頭奶龜頭,男主角沒有反應,不久男主角要痾尿,小木用水樽幫男主角痾尿.....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一號超人 於 2021-1-23 02:14 AM 發表

嗯有d難度....明星的位置,地理位置.....你要有機會撞到明星的機會率低.....
你又話日日換小明星女朋友?

引用:
原帖由 fly 於 2021-1-23 02:17 AM 發表

你又話日日換小明星女朋友?
作文天下無敵,現實我看到明星的機會低....萬分之一.....

引用:
原帖由 一號超人 於 2021-1-23 02:19 AM 發表

作文天下無敵,現實我看到明星的機會低....萬分之一.....
原來係一場空,現實做不到的。

引用:
原帖由 fly 於 2021-1-23 02:19 AM 發表

原來係一場空,現實做不到的。
不要咁講,只要講到好像真實,咁就會有一種真實感.....

引用:
原帖由 一號超人 於 2021-1-23 02:21 AM 發表

不要咁講,只要講到好像真實,咁就會有一種真實感.....
咁你講呢啲虛幻嘅得唔得㗎?驚你犯規喎?

回覆 引用 TOP

女人就係咁體貼,用心機去照顧男人的龜頭,痾完尿,小木開始用手指夾條野,慢慢硬番.....

回覆 引用 TOP

男主角射左2次,餵飽2條女,導演說很沒有用,射左,就沒有情慾戲......

回覆 引用 TOP

小花回到村屋,看見男主角很累,沒有一點力氣,但小花很想食精,又除男主角的褲,偷食精.....

回覆 引用 TOP

男主角訓覺的時候又射了一次精,樣子變得蒼老,男主角起身後,腳軟無力,找著小花說我老了,有心無力.....

回覆 引用 TOP

男主角沒有了精神,2眼無神,腰痛,3條女扶男主角,說我們真的不知道你射精會影響你身體的.....

回覆 引用 TOP

3條女陪男主角訓覺,希望男主角快d好番.....

回覆 引用 TOP

男主角第二日起身,發現條野硬左,嘆左口氣死過翻生,想同三條女分手,但係三條女不肯分手,如果分手就會切男主角條野,男主角好驚.....只能同三條女繼續做愛的伴侶.....

回覆 引用 TOP

小花小土小木,日日裸體逼男主角做愛,不做愛就會折磨男主角.....三條女一齊奶男主角,男主角說救命呀救命呀,導演說幫不了你,軟弱的男生,有女人都不吊......

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右