• 瀏覽: 3,566
  • 回覆: 97
  • 追帖: 1
導演安排男配角,吟詩,男配角出來吟一吟:湖水旁的佳人,像花像碟像雨,洗滌我的醜態,眼前像一幅畫,畫是畫人是人,人不動我心動,能有幸結識嗎?能成為性伴嗎?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
2條女沒有欣賞男配角,男配角說你們真可惡,看不上我是你們的倒霉,然後男主角出現,站在樹下,妞動腰部,說我正在減肥,不好意思打擾2位小姐..... 
https://youtu.be/WVY9AuXQ_is

回覆 引用 TOP

2條女見到男主角,覺得男主角外形挺好看,便和男主角聊天,男主角和2條女傾深入問題,想不想玩3人床戰,2條女講好呀,然後男主角和2條女去村屋,開始搞野....

回覆 引用 TOP

其中一條女叫小木,一條女叫小土,2條女都係極品,瘦身形,堅強的性格,小木幫男主角除衫,小土同男主角傾計,色情對話,講你好靚仔呀,男主角好開心,條野慢慢勃起,開始有性衝動,2條女沒有穿衣服.....

回覆 引用 TOP

男主角訓在床上,呀呀叫,2條女坐係男主角身上,用淫水去磨男主角.....男主角全身都是淫水,2條女好鬼死淫.....

回覆 引用 TOP

小木開始同男主角接吻,小土開始幫男主角口交......男主角全程訓係床不使郁.....由2條女自由發揮.....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一號超人 於 2021-1-20 01:58 AM 發表

我呢就係厄小明星上床的肌肉💪男,每日一條女,十日十條女,日日換小明星女朋友....
你想講咩啊每日一條女?

引用:
原帖由 fly 於 2021-1-23 02:00 AM 發表

你想講咩啊每日一條女?
每日吊一條女,第二日又有一條女被我吊,而且不使負責任,仲要係明星級數.....

引用:
原帖由 一號超人 於 2021-1-23 02:02 AM 發表

每日吊一條女,第二日又有一條女被我吊,而且不使負責任,仲要係明星級數.....
真唔真㗎仲玩明星?

男主角開始高潮,叫起來呀.....呀.....呀,小土不停加速想食精.....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fly 於 2021-1-23 02:04 AM 發表

真唔真㗎仲玩明星?
作文,天大地大,所有明星都是我的材料.....加工之後就可以食用.....

明星是虛構人物,所以好多明星會出現被我吊到飛起.....

回覆 引用 TOP

小土一隻手摸龜蛋,然後用男主角支野插口,口角被插到隆起左,男主角爽到飛起......

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一號超人 於 2021-1-23 02:05 AM 發表

作文,天大地大,所有明星都是我的材料.....加工之後就可以食用.....
講作文唔係真實嘅,我以為你真係溝到明星。

男主角射左,小土吞左落肚,笑了,然後說好好味呀.....小木都想食精,今次到小木幫男主角口交.....

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右