• 瀏覽: 43,788
  • 回覆: 226
  • 追帖: 7
上星期我中同好兄弟派帖比我,今朝又收到同事張帖,搞到我諗緊自己到底幾時有拖拍,幾時可以結婚……

其實我中學時期都拍過幾次拖,上到大學都有一個大學女朋友,拍拖經驗應該 OVER 10 個,但係唔知點解,一出嚟做嘢就好似冇晒異性緣咁……

返工啲女同事一係大過我,一係結晒婚,出去飲酒識唔到女,玩 APP 傾到計都好,出去見過兩次都冇下文……

自問對女性都有啲心得,樣子中上,唔叫得上專家都起碼叫做傾到計,但係永遠傾傾下計就做咗朋友咁,呢三年點都拍唔到拖。
之後發現其實我身邊好似冇乜女性朋友,主要都係男性朋友為主,識啲女仔唔係前女朋友就係一齊玩過,新識嗰啲都係有一句冇一句咁傾。

有冇人都係出咗嚟做嘢都係咁,一係冇女性朋友,一係就識唔到女仔。

自問對女性都有啲心得+樣子中上

寂寞的心就大把,睇機緣

回覆 引用 TOP

樣子中上就唔會冇女啦師兄, 中上點準則 先,你自己定? 你覺得自己中上 人地未 必覺得你係, 拍拖唔係睇樣 中唔中上

你為乜拍10次拖,分10次手,睇黎為人有啲問題。

引用:
原帖由 J@son^_^ 於 2021-1-19 10:26 AM 發表

上星期我中同好兄弟派帖比我,今朝又收到同事張帖,搞到我諗緊自己到底幾時有拖拍,幾時可以結婚……

其實我中學時期都拍過幾次拖,上到大學都有一個大學女朋友,拍拖經驗應該 OVER 10 個,但係唔知點解,一出嚟做嘢就好似冇晒異性緣咁……

返工啲女同事一係大過我,一係結晒婚,出去飲酒識唔到女,玩 APP 傾到計都好,出去見過兩次都冇下文……

自問對女性都有啲心得,樣子中上,唔叫得上專家 ...
搵到錢有樓有車就有女朋友

答案其實...你個樣已經答左你

回覆 引用 TOP

樣貌中上,有D自信都算好事嘅, 但身高呢 ...身材呢. .. 唔好講大話呀!

引用:
原帖由 J@son^_^ 於 2021-1-19 10:26 AM 發表

出去飲酒識唔到女,玩 APP 傾到計都好,出去見過兩次都冇下文……

答案都好明題啦

回覆 引用 TOP

引用:

自問對女性都有啲心得,樣子中上,唔叫得上專家都起碼叫做傾到計,但係永遠傾傾下計就做咗朋友咁,呢三年點都拍唔到拖。

呢個就係點解你呢三年嚟,都無女睇得你上眼嘅主因喇!

回覆 引用 TOP

男人越老越值錢 驚咩??
你有錢實大把女埋身

錢可以解決的都不是問題,問題你有無錢!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2021-1-19 11:07 AM 發表

自問對女性都有啲心得+樣子中上
成條街啲人自問樣個個劉華,樓主你依家知道原因未?

回覆 引用 TOP

引用:

條件多多,自信爆棚,應該係主因……

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
今晚番去搵下mary先, 將來既事將來再諗

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]