• 瀏覽: 10,055
  • 回覆: 78
  • 追帖: 2
話說,同部門有個女同事一直都唔係好起眼,平時著衫又係好薯,又唔化妝,真係望到都直接SKIP佢……
唔知點解,WFH之後佢返公司,成個人唔同晒,化晒妝,著衫好又好睇咗,原來身材都唔錯……
我原本以為佢嗰日放工有嘢做,點知唔係,返返公司兩個星期左右,日日忍唔住望下佢,發現佢真係變咗好多。
嗰日CHOK咗佢兩句,睇下佢係唔係有男朋友先改變,佢話唔係,仲問我係唔係好奇怪,我當然答佢唔係啦,傾傾下估唔到佢都幾好傾。
平時唔想理佢,估唔到佢份人真係識幾多嘢,平時啲興趣同我都差唔多,我真係覺得佢幾吸引。
如果我想溝佢,我應該點開始好?一齊做咗兩年幾先突然溝佢會唔會好奇怪?

順其自然啦

回覆 引用 TOP

千萬不要「呢度食 呢度柯」生活智慧黎㗎

引用:
原帖由 Ansabala 於 2021-1-18 11:22 AM 發表

話說,同部門有個女同事一直都唔係好起眼,平時著衫又係好薯,又唔化妝,真係望到都直接SKIP佢……
唔知點解,WFH之後佢返公司,成個人唔同晒,化晒妝,著衫好又好睇咗,原來身材都唔錯……
我原本以為佢嗰日放工有嘢做,點知唔係,返返公司兩個星期左右,日日忍唔住望下佢,發現佢真係變咗好多。
嗰日CHOK咗佢兩句,睇下佢係唔係有男朋友先改變,佢話唔係,仲問我係唔係好奇怪,我當然答佢唔係啦,傾傾下估唔 ...
勸你兔子唔食窩邊草

扑過3個, 2個大陸,1個香港

引用:
原帖由 清晨粗粗大樹根 於 2021-1-18 11:38 AM 發表

扑過3個, 2個大陸,1個香港
都係一齊做野既同事?

引用:
原帖由 小氣王老吉 於 2021-1-18 11:53 AM 發表

都係一齊做野既同事?
大陸兩個係同公司,不過兩個Offices, 但都識

香港果個係另一間公司

點解女同事改變形象因為想人溝,去馬!

引用:
原帖由 Ansabala 於 2021-1-18 11:22 AM 發表

嗰日CHOK咗佢兩句,睇下佢係唔係有男朋友先改變,佢話唔係,仲問我係唔係好奇怪,我當然答佢唔係啦,傾傾下估唔 ...
我情況同你一樣,我去咗馬 ,未成功,師兄也去馬吧,想得到她便要爭取

引用:

我估佢唔會接受你囉
你覺得以前人地唔起眼,同樣佢一樣覺得你唔起眼。

回覆 引用 TOP

快啲上馬約佢一齊 work for hill 啦 !😅

回覆 引用 TOP

都系中出即飛!

回覆 引用 TOP

直接同佢講今晚上我度

回覆 引用 TOP

下次同佢傾傾下可以再close D, 直接CHOK佢幾野

回覆 引用 TOP

引用:

努力吧

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]