• 瀏覽: 7,164
  • 回覆: 28
睇一個女人系否真嘅愛你,要睇你喺飢寒交迫陣,佢系唔系肯與你相伴相隨;睇一個男人系否真嘅愛你,要睇佢喺春風得意陣,佢仲系唔系還對你呵護備至。

引用:
原帖由 仲夏怪理想 於 2021-1-17 04:02 PM 發表

睇一個女人系否真嘅愛你,要睇你喺飢寒交迫陣,佢系唔系肯與你相伴相隨;睇一個男人系否真嘅愛你,要睇佢喺春風得意陣,佢仲系唔系還對你呵護備至。
情與義,兩者很容易混淆的!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 仲夏怪理想 於 2021-1-17 04:02 PM 發表

香港難有飢寒!

引用:

兩樣真正發生,嘅機會都好微

回覆 引用 TOP

引用:

香港地飢寒交迫機會就細啲,貧病交迫就大機會。
不論男女,有錢就任性。

回覆 引用 TOP

鑊鑊幫你吞精

引用:

我要求冇咁高,總之我話要,佢肯迎合便夠了。

回覆 引用 TOP

隨時間慢慢消失殆盡

回覆 引用 TOP

呢種女嘅只應天上有,依家物質社會,呢個物種已經絕跡了。

回覆 引用 TOP

不要迫人愛自己, 做好本份才就真

回覆 引用 TOP

我曾經對女友許下諾言,答應每次一定忍到佢先高潮,咁算唔算?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Moses79 於 2021-1-17 07:09 PM 發表

香港難有飢寒!
睇錯重點。
應該係(交迫)二字。

會幫男人含

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]