• 瀏覽: 2,103
  • 回覆: 68
  • 追帖: 1
香土係一個龍蛇混雜既地方,講到龍與蛇,大家應該知道佢地之間有天淵之別,我就對呢句說話既體會良多啦。。。。。

「物以類聚,人以群分」,乜人同乜人啱傾,就係甘解啦!龍與龍,蛇與蛇,當中之間既鴻溝係非常之遼闊架,可惜有d人不理會身世,攀龍附鳳,令人嘔心!

最重要都係不知身世。自以為言之有趣,事實無聊加難頂,講嘢無聊都5係重點,最重要都係露出低端既言行,惡劣根性,講10句,9句半都講緊自恃雄性優勢

其實同同類雄性比起來,相信都係低下之低。如果5係又點Q得閒,日日廢up。5講同同類比,就算同異性比,你地都係nothing,只能用錢去換取所需服務
人貴自知,人cheap冇藥醫,5該自重啦!

如果你地係日理萬機,相信都冇時間係度9up當秘笈。最重要都係要一班狐朋9輩,剛好3両成群,日日9吠響徹雲霄。

柄你
引用:
原帖由 低能的你 於 2021-1-16 09:28 AM 發表

香土係一個龍蛇混雜既地方,講到龍與蛇,大家應該知道佢地之間有天淵之別,我就對呢句說話既體會良多啦。。。。。

「物以類聚,人以群分」,乜人同乜人啱傾,就係甘解啦!龍與龍,蛇與蛇,當中之間既鴻溝係非常之遼闊架,可惜有d人不理會身世,攀龍附鳳,令人嘔心!

最重要都係不知身世。自以為言之有趣,事實無聊加難頂,講嘢無聊都5係重點,最重要都係露出低端既言行,惡劣根性,講10句,9句半都講緊自恃雄性優勢:s ...
慢慢讀

引用:
原帖由 Patronuses 於 2021-1-16 10:16 AM 發表

慢慢讀
等緊對號入座

佢地最鍾意話人對號入座,

柄你
引用:
原帖由 低能的你 於 2021-1-16 10:17 AM 發表

等緊對號入座

佢地最鍾意話人討對號入座,
剛剛‘讀’完⋯笑裂了 💋😂😂😂

引用:
原帖由 Patronuses 於 2021-1-16 10:18 AM 發表

剛剛‘讀’完⋯笑裂了 💋😂😂😂
有冇呀?及5上個日個篇好笑,個日個篇真的冇得頂,同人比,真係比屎人

柄你
引用:
原帖由 低能的你 於 2021-1-16 10:19 AM 發表

有冇呀?及5上個日個篇好笑,個日個篇真的冇得頂,同人比,真係比屎人
今次比較含⋯蓄

引用:
原帖由 Patronuses 於 2021-1-16 10:20 AM 發表

今次比較含⋯蓄
最重要人地識入座得

含蓄得來,見真章

柄你
引用:
原帖由 低能的你 於 2021-1-16 10:22 AM 發表

最重要人地識入座得

含蓄得來,見真章
如何呼喚有🫀人

引用:
原帖由 Patronuses 於 2021-1-16 10:26 AM 發表

如何呼喚有🫀人
有心人自然入座,5洗叫

柄你
引用:
原帖由 低能的你 於 2021-1-16 10:29 AM 發表

有心人自然入座,5洗叫
又無墨水 🖋又無💕 很少覧閲重要文獻

引用:
原帖由 Patronuses 於 2021-1-16 10:35 AM 發表

又無墨水 🖋又無💕 很少覧閲重要文獻
有人會叫佢地入座,放心

我又5擔心呢d

柄你
引用:
原帖由 低能的你 於 2021-1-16 09:28 AM 發表

最重要都係不知身世。自以為言之有趣,事實無聊加難頂,講嘢無聊都5係重點,最重要都係露出低端既言行,惡劣根性,講10句,9句半都講緊自恃雄性優勢:s ...
妳做乜咁話我我出身貧苦又冇學識

引用:
原帖由 低能的你 於 2021-1-16 11:08 AM 發表

有人會叫佢地入座,放心

我又5擔心呢d
多口福多人緣的 🐻🐻

引用:
原帖由 搬籠門 於 2021-1-16 11:14 AM 發表

妳做乜咁話我我出身貧苦又冇學識
eeeee對號入座喎

點解你甘都發現我既

柄你
引用:
原帖由 Patronuses 於 2021-1-16 11:26 AM 發表

多口福多人緣的 🐻🐻
我不嬲5會擔心

柄你
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]