• 瀏覽: 2,788
  • 回覆: 22
  • 追帖: 1
雙眼皮吊線,已經兩個半月。是否代表失敗?在香港做的,但幫我做的醫美不願幫我拆線,其他醫生又不願意執人哋手尾,可以點?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
點解唔肯幫你拆線?

引用:
原帖由 mycargo1 於 2021-1-16 08:41 PM 發表

點解唔肯幫你拆線?
佢哋逼我簽和解信,其實我唔想和解,但因為我不想影響自己心情,只好接受他們退款。但我覺得這醫美手法非常有問題

引用:
原帖由 unaxxx 於 2021-1-16 11:00 PM 發表

我之前都有試過吊線唔鍾意
去搵其他醫生其他醫生都叫我搵返本身既醫生
原因係 其他醫生唔會知道本身既醫生條線埋係邊+手法(D結係點打之類)
得幫你吊線既醫生會知
我睇你張相其實你都無失敗
只係你本身眼皮就比較厚+脂肪比較多
吊線前劃既位都一定係你自己簡的。
搵其他醫生吊都好都差不多係呢個效果的
係由一開始你個手術方式簡錯左。。
吊線只適合眼皮無太多脂肪+眼皮較薄的人做

唔 ...
我現在真是很擔心😭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 unaxxx 於 2021-1-16 11:31 PM 發表

我之前個次吊完線唔鍾意無要求退費
因心明白醫生縫得無失敗 係我自己唔應該縫咁高
後來請醫生拆返線就搞掂了(不過拆完後唔記得左幾日都會係好似有個眼皮係度咁 但好返得好快
真係建議你搵返幫你做既醫生拆
拖越耐條線如果慢慢吸收左 眼皮已經形成左 到時就想拆都拆唔到了
你大概幾耐拆? 如果你睇到我幅相你會見到左眼的吊線係比較高

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 unaxxx 於 2021-1-16 11:31 PM 發表

我之前個次吊完線唔鍾意無要求退費
因心明白醫生縫得無失敗 係我自己唔應該縫咁高
後來請醫生拆返線就搞掂了(不過拆完後唔記得左幾日都會係好似有個眼皮係度咁 但好返得好快
真係建議你搵返幫你做既醫生拆
拖越耐條線如果慢慢吸收左 眼皮已經形成左 到時就想拆都拆唔到了
可唔可以打電話俾你?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leei1981 於 2021-1-16 10:18 PM 發表

佢哋逼我簽和解信,其實我唔想和解,但因為我不想影響自己心情,只好接受他們退款。但我覺得這醫美手法非常有問題
開佢名啦!

引用:
原帖由 mycargo1 於 2021-1-17 12:57 AM 發表

開佢名啦!
如果開佢名,佢話佢會講話誹謗!隻眼整成咁仲要俾人告誹謗😅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kwankwanbe 於 2021-1-17 01:23 AM 發表

我都覺得冇失敗🧐,因為我家姐幾年前大6做就試過真正失敗,最後佢搵左好多個醫生都唔接或者貴,有一個肯幫佢拆線,我pm左俾樓主。
原本幫你做個間野俾你退款,你用咩原因退,而家睇圖睇唔出有咩問題,你睇唔慣?
我想問你家姐拆咗線有冇疤痕

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]