• 瀏覽: 2,148
  • 回覆: 19
仲有宜家夜晚去跑步唔帶口罩會否被檢控?

引用:
原帖由 樓上勇敢的隊長 於 2021-1-15 05:59 發表

仲有宜家夜晚去跑步唔帶口罩會否被檢控?
早晨,上次收緊之後,好似話做運動可以闊免,不過如果人多都係戴咗安全D!

引用:
原帖由 平常的人 於 2021-1-15 06:05 AM 發表

早晨,上次收緊之後,好似話做運動可以闊免,不過如果人多都係戴咗安全D!
早呀~~咁就好了~~最近肥左..係時候要跑返夜步><

引用:
原帖由 樓上勇敢的隊長 於 2021-1-15 06:07 發表

早呀~~咁就好了~~最近肥左..係時候要跑返夜步><
依家訓唔到點解唔早起晨運,要留返跑夜步呢?晨運跑步空氣好D喎!

引用:
原帖由 平常的人 於 2021-1-15 06:14 AM 發表

依家訓唔到點解唔早起晨運,要留返跑夜步呢?晨運跑步空氣好D喎!
因為怕見陽光和多人~比較喜歡夜晚活動~

引用:
原帖由 樓上勇敢的隊長 於 2021-1-15 06:18 發表

因為怕見陽光和多人~比較喜歡夜晚活動~
哦原來咁,夜晚跑步都好,返去衝涼訓覺會訓得好D!

回覆 引用 TOP

唔知你想講乜?

回覆 引用 TOP

節食珍的適當就好,不然也很容易復胖
推薦可以使用電刺激器那種,個人推薦你可以看看一個叫立康的牌子,效果不錯~

回覆 引用 TOP

我食餐會瞓唔著,比喼弗,定系健康更為重要。

引用:
原帖由 中午綠色的美人 於 2021-1-15 06:04 PM 發表

節食珍的適當就好,不然也很容易復胖
推薦可以使用電刺激器那種,個人推薦你可以看看一個叫立康的牌子,效果不錯~
電刺激器??咩黎架.....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 凡間迷上了大樹 於 2021-1-16 08:06 PM 發表

我食餐會瞓唔著,比喼弗,定系健康更為重要。
健康重要....但係減肥更重要><....有冇D咩懶人減肥冇反彈法呀~~~

回覆 引用 TOP

減肥加油

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]