• 瀏覽: 970
  • 回覆: 12
  • 追帖: 1
成日係度諗..點解D人咁鍾意係討論區傾一D咸野
講核突野

睇完一篇心理解剖既文, 宜家明點解
原來從古至今, 人心理上就好需要性解禁
日常生活壓抑得太多, 就需要有個渠道俾佢宣洩
古時, D人會去同神父告誡
現時, D人就上討論解禁

d 人除左鍾意係度講咸野,
仲有好多人鍾意係度鬧港女, 發負能量
冇女朋友,就賴人地問題,
自己有能力, 就唔會周圍鬧, 唔會周圍怪其他人既錯

引用:
原帖由 SanCapYan 於 2021-1-14 07:35 PM 發表

講核突野

咸嘢嘅定義係乜?🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2021-1-14 08:38 PM 發表

咸嘢嘅定義係乜?🤷🏼‍♂️
哩D....
https://ladies.discuss.com.hk/vi ... 13&extra=page=2

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 SanCapYan 於 2021-1-14 07:35 PM 發表

講核突野

原來抑壓太多會講鹹嘢咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 happyfairy01 於 2021-1-14 07:50 PM 發表

因為呢度女人版區佢咪喺度發洩囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 SanCapYan 於 2021-1-14 10:08 PM 發表

哩D....
https://ladies.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29598713&extra=page=2
其實冇乜嘢啫🤷🏼‍♂️唔啱睇咪唔睇囉🤷🏼‍♂️佢又唔係指定針對人,又唔係 post 其他人相🤷🏼‍♂️討論區其實有好多功能,唔好理人寫乜啦,其實大家寫乜都係一種宣洩啫🤷🏼‍♂️冇害人就得啦,大家應該有自由發言嘅權利,那管只係一堆廢話,無需過度自我審查🤷🏼‍♂️就算係廢話垃圾一堆,我哋都係無視佢內容就得,甚至鄙視發表人都冇問題,但係發表者本身嘅言論自由我哋都應該要尊重🤷🏼‍♂️

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 happyfairy01 於 2021-1-14 07:50 PM 發表

錯哂啦
大把上司/老細鍾意指出人地問題
唔通又無能力咩 ?
係你自己懦弱 唔夠膽批評人
你呢種人世界得1同0 無分析能力

我有樓有間公司 都成日周街罵錯的事/人

回覆 引用 TOP

黎跌吉吹水, 唔使咁認真..................

專心炒股........

吹水會分心, 會走雞.............

回覆 引用 TOP

引用:

講核突野

只係本身 咸濕! 你諗太多了!

平時生活一樣喜歡講咸野! 你少見多怪吧⋯⋯

回覆 引用 TOP

這野是聊騷

回覆 引用 TOP

同意

特別通告

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]