• 瀏覽: 8,379
  • 回覆: 56
  • 追帖: 1
點解唔係個女人衰,個男人才想離開?

做人老公收委屈多個老婆, 10個女人7個惡妻10個男人才3個渣男

但做女人點衰永遠比人覺都係受害者

想開一啲就好了。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 imad 於 2021-1-13 08:28 AM 發表

做人老公收委屈多個老婆, 10個女人7個惡妻10個男人才3個渣男

你的說法有道理
因為以前男權社會 女人多數是受害者. 但現在社會改變了,男女平權, 女性 也出軌多了.

回覆 引用 TOP

港女出曬名,港女結左婚重大鑊,嚴重公主病.... 佢老公 真係 命苦

無計,社會思維,男人永遠背住一個錯字!

回覆 引用 TOP

係男人嘅就唔好在意呢啲。係愛又好,係責任又好背負些少罵名又如何?畢竟大家都曾經愛過對方

引用:
原帖由 香港年輕人 於 2021-1-13 10:05 AM 發表

係男人嘅就唔好在意呢啲。係愛又好,係責任又好背負些少罵名又如何?畢竟大家都曾經愛過對方
啱!揹得罵名先係真男人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港年輕人 於 2021-1-13 10:05 AM 發表

無錯做乜要比人鬧?

世界上一般o既食品問題,不外乎兩樣--細菌同毒素。
細菌,你煮一煮就冇事。毒素,有方法分解。至於輻射,
你煮唔到佢,因為佢唔係生物,分解,亦分解唔到。
所以輻射先係最需要注意o既,但港人就係選擇性失明。
引用:
原帖由 無色暴雨 於 2021-1-13 12:57 PM 發表

無錯做乜要比人鬧?
有邊個男人夠膽話自己冇做錯過啊?我就唔夠膽啦

引用:
原帖由 imad 於 2021-1-13 08:28 AM 發表

睇吓失戀版啲人,九成都係男人扮受害居者多喎

引用:
原帖由 香港年輕人 於 2021-1-13 01:05 PM 發表

有邊個男人夠膽話自己冇做錯過啊?我就唔夠膽啦
如果真係冇做過呢?
做男人要有態度, 係你做嘅, 你要認。
唔係你錯嘅, 你就唔好認。

唔係你錯, 你都去捱鬧, 呢D唔係英雄, 係傻仔。

引用:
原帖由 無色暴雨 於 2021-1-13 01:43 PM 發表

如果真係冇做過呢?
做男人要有態度, 係你做嘅, 你要認。
唔係你錯嘅, 你就唔好認。

唔係你錯, 你都去捱鬧, 呢D唔係英雄, 係傻仔。
我所講嘅情形只係針對曾經熱戀過嘅情侶或者夫妻

引用:
原帖由 香港年輕人 於 2021-1-13 01:48 PM 發表

我所講嘅情形只係針對曾經熱戀過嘅情侶或者夫妻
邊個都好, 有做過就有做過, 冇做過就冇做過。

引用:

你似乎是老婆對你不忠,但反而被人罵你唔啱。
真可憐了

「男女平等」一早畀女人嚴重濫用,乜都爭取一餐。

最後爭取到一個太叻的男人佢又駕馭唔到,相形見絀,咩博同情咯,
營造輿論壓力挽留男人。

笑死

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右