• 瀏覽: 22,635
  • 回覆: 291
  • 追帖: 1
因為哥哥生意失敗欠人錢,想我匯5萬幫佢。
雖然一年冇見,但我仍很愛佢,

如果佢開到聲都唔幫,佢會點諗我?

熱賣及精選
引用:
原帖由 fbbc675955985f 於 2021-1-12 09:55 PM 發表

因為哥哥生意失敗欠人錢,想我匯5萬幫佢。
雖然一年冇見,但我仍很愛佢,

如果佢開到聲都唔幫,佢會點諗我?
如果你咁都肯比…

佢“哋“又會點諗條傻仔呢~~

大家點睇?

分手啦!

5球就話姐。。
5皮野叫佢自己搵安信兄弟搞惦佢啦。

從來沒有相戀,怎會明瞭愛過的痛。
無伴侶,怎能明白愛 要有衝動。
不計代價都想要懂,離別後怎寬容,
而痛苦感覺又分幾種?
5萬預左送出去唔會還。。。  同樣地,5萬拿出去玩1000貨色嘅囡囡,玩足50次。你條女識左到宜家有無屌到50次?

5皮野話多唔多話少唔少, 預左收唔返囉

就算信佢今次

都怕再有下次

話佢知您新認識的海洋女友唔想我俾。

.如果大六女為你唔俾伍皮佢而發爛渣
,話同你分手,就求之不得。細佬,大六人百份百減一係功利主義,唔會同你講感情。我唔係話大六人衰,而只係強調大六文化就係咁,物質主義O
佢哋係無精神主義,因為無思想自由。由於社會主義制度,就係咁無情無義。你索性飛咗呢條女好過,唔好俾佢怨住你。否則以後總有一次食你大大鑊,.

講真,如果真係愛你,又知道你喺香港唔係有錢,咁...就算佢大佬唔掂,都唔會強出頭,揾你做人情過橋啦 !
你唔好當大六妹純情。根本係老作呃九你錢o
亞叔我二十年前識個菲傭,佢話唔想喺香港打死一世家傭,想申請去加拿大做嘢,搏移民。當時要差唔多兩皮
野,話無錢想同我借。我見佢老實同諗得好長遠,知道香港遲早玩完,我就俾咗皮半佢。
其後佢終於申請成功,去加拿大做老人院護理員o臨走前將佢隨身及收藏嘅所有手飾金器,全部俾晒我。
過去嘅二十年,佢成功成為加國公民,番過香港專程探我兩次。到而家我哋依然保持手機親蜜聯絡,並時刻話好愛我,希望晚年能夠同我一齊,照顧我。
女人愛男人,唔係為錢,係希望能盡母愛咁,去照顧男
人o而男人愛女人,唔係為性生活,係希望能盡父愛咁,去照顧女人。

唔幫

你成年冇俾家用,現在才要你5萬咁少???

話生意唔掂,攞五皮就掂,呢D生意大晒有限,
同香港推車仔賣牛雜差唔多。
呢D生意點會失敗。
如果生意真係失敗要去救,起碼二三十皮啦 !
成個過程,考慮邏輯性,根本係呃Q你。
錢到手,你條女話大佬攞你錢,唔關你條女事。
如果咁你都信,真係無腦。

引用:
原帖由 RV356484 於 2021-1-15 02:59 PM 發表

.如果大六女為你唔俾伍皮佢而發爛渣
,話同你分手,就求之不得。細佬,大六人百份百減一係功利主義,唔會同你講感情。我唔係話大六人衰,而只係強調大六文化就係咁,物質主義O
佢哋係無精神主義,因為無思想自由。由於社會主義制度,就係咁無情無義。你索性飛咗呢條女好過,唔好俾佢怨住你。否則以後總有一次食你大大鑊,.

講真,如果真係愛你,又知道你喺香港唔係有錢,咁...就算佢大佬唔掂,都唔會強出頭,揾 ...
睇下五皮對你來講多唔多,如果你比得唔舒服,今次比左都唔會太影響你關係...

其實你不在身邊,預左呢段關係凍過水,比唔比都一樣凍過水... 唔甘心就比幾皮試試佢囉

醒多兩皮

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]