• 瀏覽: 7,551
  • 回覆: 74
  • 追帖: 1
因為男有J,天生要嚟攪野

熱賣及精選
引用:
原帖由 呢個黃色流彈 於 2021-1-14 02:55 PM 發表

都唔算男寵,因為個女仔男朋友我都識,
經濟能力都尚算唔錯,
同埋算係高學歷人士,
個女仔都算有幾分姿色,
但整體學識內涵思想就唔係幾襯到個男仔,
至於收入,就個女嘅份正職肯定搵唔多,
有冇副業就唔知啦!
冇咁深入去研究過
咁膚淺?港女要當你男寵得壹個機會成本:你無放棄同佢壹齊。

靈魂是一個意念

萬般皆下品,唯有讀書高
引用:
原帖由 mm170240279 於 2021-1-12 09:29 PM 發表

次次都要收左錢先做,點純友誼?
你鄉下仔梗係收左錢先做啦!容乜易你走數架!😡

互相冇吸引力嘅都系有純友誼嘅

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2021-1-13 03:40 AM 發表

有純友誼架點解冇?例如朋友既前度已經係啦,我一定唔會著舊鞋所以我一定唔會有任何幻想
無錯 就係我e+既處境

我同我好朋友真係有上床,或者佢從來唔當我好朋友, 只係當我炮友

引用:
原帖由 呢個黃色流彈 於 2021-1-13 04:40 PM 發表

男性專登搵得女性食飯咁已經超出咗純友誼啦😂
基於同性相斥異性相吸,
只係借食飯同「做朋友」為藉口,
希望順其自然地有下文,
簡單啲講即係想有個異性陪自己食飯吹水,
咁食飯吹水兄弟都得姐,
再或者你女朋友除咗見你之外,
日日都同另一個男性單獨去街食飯,
佢話係佢男閨蜜,兩個人之間冇嘢的,
又或者上網識異性吹水,
你係咪都可以咁豁達真係一啲都唔介意?
上網搵都有好多兩性專家都做過相關研究同訪問,
...
我同我好朋友真係食飯吹水, 仲上埋床, 其實男人係咪咁鍾意呢種關係

引用:
原帖由 呢個Cute師姐 於 2021-1-15 06:38 PM 發表

無錯 就係我e+既處境
你係邊一個?

引用:
原帖由 呢個Cute師姐 於 2021-1-12 05:04 PM 發表

如題

當男或者女是但一邊有另一半既時候
個另一半一定好憎個異性朋友

但係其實有無諗過
如果真係要搶 洗咩等你存在咗先搶?
呢個世界真係有男女之間嘅純友誼!我就有好多😂

引用:
原帖由 呢個黃色流彈 於 2021-1-12 09:42 PM 發表

男同女之間相處模式都已經唔同啦
與其去探討男女之間有冇所謂嘅「純友誼」,
倒不如去釐清彼此之間呢段關係嘅定位,
就係無讑如何都唔會跨越呢條邊界一步,
只要其中一個妄想有進一步,
哪怕係精神上希望有個異性陪伴、肉體上嘅需要等等,
都已經超出咗所謂「純友誼」嘅範圍了,
而有時啲人要將異性之間嘅關係分劃得咁清楚,
另一方面都係因為另一半嘅問題,
就好似你所謂「男閨蜜」嘅女朋友對你已經 ...
又講得幾啱

世界沒有這麼簡單

六根未靜點會有至純至真?

梗系有啊

引用:
原帖由 呢個Cute師姐 於 2021-1-12 05:04 PM 發表

如題

當男或者女是但一邊有另一半既時候
個另一半一定好憎個異性朋友

但係其實有無諗過
如果真係要搶 洗咩等你存在咗先搶?
人哋另一半自信心唔夠, 又或者想試下 另一半可以為佢犧牲幾多

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]