• 瀏覽: 7,548
  • 回覆: 74
  • 追帖: 1
純友誼波,我信架,幾時打返場?

熱賣及精選
出家吧,解決哂啲問題

引用:
原帖由 呢個Cute師姐 於 2021-1-12 05:04 PM 發表

如題

當男或者女是但一邊有另一半既時候
個另一半一定好憎個異性朋友

但係其實有無諗過
如果真係要搶 洗咩等你存在咗先搶?
梗系有!超越愛情嘅關系。

好難,男既咸灦,女既又太多幻想

覺得有純友誼果班人問下自己夠唔夠膽比伴侶同佢嘅異性朋友單獨約會咪得

引用:
原帖由 dorthyblair 於 2021-1-14 09:42 AM 發表

覺得有純友誼果班人問下自己夠唔夠膽比伴侶同佢嘅異性朋友單獨約會咪得
我以前識得有啲女仔好撚極品的,
佢唔畀男朋友同女性單獨約出去,
但係佢自己卻可以同異性單獨出,
佢嘅原因係因為佢地之間純友誼,
咁但係男友同人地一齊就係有嘢,
正宗公我贏字就你輸嘅濕鳩邏輯。

我代表全部黃絲(公稱黃畜曱甴)向全世界、全港市民以及警務人員,
為過去破壞香港社會秩序安寧和濫殺無辜等無腦行為作出道歉!
唔係唔想,係唔得,維持唔到。除非各自另一半都識。

引用:
原帖由 呢個Cute師姐 於 2021-1-12 05:04 PM 發表

如題

但係其實有無諗過
錯配或唔體諒醋酲。

我落巴士後唔會需要及要求車長陪我過斑馬線:請車長專心服務乘客及感謝公共巴士服務。

靈魂是一個意念

萬般皆下品,唯有讀書高
引用:
原帖由 呢個黃色流彈 於 2021-1-14 02:34 PM 發表

我以前識得有啲女仔好撚極品的,
佢唔畀男朋友同女性單獨約出去,
但係佢自己卻可以同異性單獨出,
佢嘅原因係因為佢地之間純友誼,
咁但係男友同人地一齊就係有嘢,
正宗公我贏字就你輸嘅濕鳩邏輯。
男寵係無權的……邏輯:其實____壹個更開心。

靈魂是一個意念

萬般皆下品,唯有讀書高
引用:
原帖由 ttkwan 於 2021-1-14 02:47 PM 發表

錯配或唔體諒醋酲。

我落巴士後唔會需要及要求車長陪我過斑馬線:請車長專心服務乘客及感謝公共巴士服務。
有伴在先而轉夾車長係出軌。

靈魂是一個意念

萬般皆下品,唯有讀書高
引用:
原帖由 ttkwan 於 2021-1-14 02:50 PM 發表

男寵係無權的……邏輯:其實____壹個更開心。
都唔算男寵,因為個女仔男朋友我都識,
經濟能力都尚算唔錯,
同埋算係高學歷人士,
個女仔都算有幾分姿色,
但整體學識內涵思想就唔係幾襯到個男仔,
至於收入,就個女嘅份正職肯定搵唔多,
有冇副業就唔知啦!
冇咁深入去研究過

我代表全部黃絲(公稱黃畜曱甴)向全世界、全港市民以及警務人員,
為過去破壞香港社會秩序安寧和濫殺無辜等無腦行為作出道歉!
引用:
原帖由 波濤橙色獅子 於 2021-1-12 06:00 PM 發表

除非你好似我係肥妹仔,d男仔識我都係為咗抽我水
咁好笑。抽水

引用:

如題

但係其實有無諗過
好多女人真係有搶人男人的心癮。

純唔純友誼視乎搵對方傾咩或做咩啫

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]