• 瀏覽: 7,539
  • 回覆: 74
  • 追帖: 1
熱賣及精選
男女可以有純友誼,D人話冇,係因為佢地既思想好狹窄.........
其實女仔真係識多幾個都冇壞,好坦白咁講搵個女仔陪食飯都多D選擇...........

點可能有,除非對方性攞向有問題。

纖雲弄巧,飛星傳恨,銀漢迢迢暗渡。
金風玉露一相逢,便勝卻人間無數。
柔情似水,佳期如夢,忍顧鵲橋歸路!
兩情若系久長時,又豈喺朝朝暮暮。
引用:
原帖由 天之方厥 於 2021-1-13 12:10 AM 發表

不是搶的問題!
是日久生情。 只要雙方存著一定吸引力,就容易日久生情。 所以真正異性朋友不容易做, 除非冇曬吸引力啦。
假設性問題

引用:
原帖由 呢個Cute師姐 於 2021-1-12 05:04 PM 發表

如題

當男或者女是但一邊有另一半既時候
個另一半一定好憎個異性朋友

但係其實有無諗過
如果真係要搶 洗咩等你存在咗先搶?
無風無浪梗唔會搶
但人係妒忌心呢樣野

引用:
原帖由 item889 於 2021-1-13 04:02 PM 發表

男女可以有純友誼,D人話冇,係因為佢地既思想好狹窄.........
其實女仔真係識多幾個都冇壞,好坦白咁講搵個女仔陪食飯都多D選擇...........
男性專登搵得女性食飯咁已經超出咗純友誼啦😂
基於同性相斥異性相吸,
只係借食飯同「做朋友」為藉口,
希望順其自然地有下文,
簡單啲講即係想有個異性陪自己食飯吹水,
咁食飯吹水兄弟都得姐,
再或者你女朋友除咗見你之外,
日日都同另一個男性單獨去街食飯,
佢話係佢男閨蜜,兩個人之間冇嘢的,
又或者上網識異性吹水,
你係咪都可以咁豁達真係一啲都唔介意?
上網搵都有好多兩性專家都做過相關研究同訪問,
咁我寧願相信有實質數據化支持嘅說法。

我代表全部黃絲(公稱黃畜曱甴)向全世界、全港市民以及警務人員,
為過去破壞香港社會秩序安寧和濫殺無辜等無腦行為作出道歉!
其實真係有純友誼
不過真係要兩個都冇呢個心先得

引用:
原帖由 波濤橙色獅子 於 2021-1-12 06:00 PM 發表

除非你好似我係肥妹仔,d男仔識我都係為咗抽我水
咁賤
疏遠佢哋啦

如果有的話。就唔好有一夫一妻制啦~法津始終唔可以蓋過人類天性😎

扑左佢之後可以

引用:
原帖由 呢個Cute師姐 於 2021-1-12 05:04 PM 發表

如題

但係其實有無諗過
點解會無?唔過電咪做朋友, 價值觀都相近咪做好朋友law

引用:

如題

但係其實有無諗過
好深澳

一開始可能有既

但人會變月會圓

慢慢就唔純

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]