• 瀏覽: 7,547
  • 回覆: 74
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 呢個Cute師姐 於 2021-1-12 05:04 PM 發表

如題

當男或者女是但一邊有另一半既時候
個另一半一定好憎個異性朋友

但係其實有無諗過
如果真係要搶 洗咩等你存在咗先搶?
係現今的世代,如果對方已經有另一半,我覺得真係應該避忌,好多人都似熟賣熟,控制到自己未必控制到人.....如果你唔想又做乜要俾機會人?除非......🤣

熱賣及精選
引用:
原帖由 呢個Cute師姐 於 2021-1-12 05:04 PM 發表

如題

但係其實有無諗過
不是搶的問題!
是日久生情。 只要雙方存著一定吸引力,就容易日久生情。 所以真正異性朋友不容易做, 除非冇曬吸引力啦。

冇可能純友誼

呃鬼食豆腐

只要條女夠醜樣,友誼一定純過蒸餾水

引用:

如題

但係其實有無諗過
有純友誼架點解冇?例如朋友既前度已經係啦,我一定唔會著舊鞋所以我一定唔會有任何幻想

除非你另一半都熟

而家年代有d難

引用:
原帖由 呢個Cute師姐 於 2021-1-12 17:04 發表

如題

但係其實有無諗過
如果男同埋女都可以為對方著想,肯體諒對方,會在對方經歷大困難時出來幫你,一齊面對的話,要發展純友誼還是有可能的,只可惜人都只顧自己。

純友誼中出咯!

引用:

如題

但係其實有無諗過
可以! 但要條女醜樣到令我冇性慾就可以了

如何桑方都欣賞對方,怎麼會沒想法?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]