• 瀏覽: 5,022
  • 回覆: 25
  • 追帖: 1
近排屋企人因為借錢比上司比人內部調查停工,之後就係惡夢既開始
平時佢要返工咁大家都11.12點就訓冇咩問題.但係近排吾洗訓工開始痴左線.凌晨兩三點睇野開到勁大聲.仲要得閒凌晨係個廳到走黎走去,走黎走去吾係問題,但係你隻拖鞋好撚似高跟鞋.嘈撚到成屋人.同佢講兩句叫佢細聲啲即刻屌翻我轉頭.有啲咁既屋企人真係好慘,翻工又冇精神,放工想訓又訓吾到可以點算
希望佢都有上開香討希望你睇到就好好檢討下啦仆街

全屋人開大會,大家商量下。

仆家做盛行,係你邊位

甫相逢,又要辭君去。
歸去歸去,願君早日來廝聚。
朔風翻,揉得紅英碎。
向誰傾吐相思句,一聲珍重淚兩行。
從此相思斷腸肝,回憶當初定情日,
知君不似負心郎。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 壯陽失控的樓主 於 2021-1-12 02:53 AM 發表

近排屋企人因為借錢比上司比人內部調查停工,之後就係惡夢既開始
平時佢要返工咁大家都11.12點就訓冇咩問題.但係近排吾洗訓工開始痴左線.凌晨兩三點睇野開到勁大聲.仲要得閒凌晨係個廳到走黎走去,走黎走去吾係問題,但係你隻拖鞋好撚似高跟鞋.嘈撚到成屋人.同佢講兩句叫佢細聲啲即刻屌翻我轉頭.有啲咁既屋企人真係好慘,翻工又冇精神,放工想訓又訓吾到可以點算
都係果句,如果間屋唔係你, 都係搬出去住啦,同住難 係事實!

如果冇能力搬, 咁點都有能力買個 耳塞 吧⋯⋯

引用:
原帖由 天涯地角 於 2021-1-12 04:22 AM 發表

係唔會有用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-1-12 01:07 PM 發表

都係果句,如果間屋唔係你, 都係搬出去住啦,同住難 係事實!

我都經歷過
假期返完工想瞓多陣
一陣大力關門
一陣講野大聲
唔覺自己影響到人
我都好似樓主咁話細聲 d
覺得嘈咪搬出去囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 壯陽失控的樓主 於 2021-1-12 02:53 AM 發表

借錢比上司, 要接受內部調查? 乜野工作? 政府工?

回覆 引用 TOP

引用:

冇話佢啱。
但,耳塞,眼罩,係最易。

家庭內部開會商量着辦

回覆 引用 TOP

引用:

借錢俾上司,而家收唔收得返?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天涯地角 於 2021-1-12 04:22 AM 發表

我估應該有啲效嘅,多啲溝通。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-1-12 01:07 PM 發表

驚佢自己搬出去唔夠錢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-1-13 01:37 AM 發表

冇話佢啱。
但,耳塞,眼罩,係最易。
即係點?戴晒耳塞眼罩瞓覺就話啫,成日見面點算?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]