• 瀏覽: 6,444
  • 回覆: 10
引用:
原帖由 貝安娜v_v 於 2021-1-11 04:27 PM 發表

唔係講笑啊,雖然而家冬天,但係街上面有時見到啲女仔著緊身衫現出胸型好靚有少少羨慕,我自己本身個胸就有少許下垂,唔知胸型呢啲野有冇得變…
下垂係因為大,細既話佢想下垂都冇得下垂啦~

引用:
原帖由 貝安娜v_v 於 2021-1-13 03:41 PM 發表

唔係架,細都可以有其他問題,例如副乳個D咁,想減又唔容易,做女人真係好難,成日要搞咁多野
我身為男人又唔係咁吹毛求疵,已經有大波玩我就好滿足了,the我完全冇所謂,所以8字波我覺得完全冇問題

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-1-13 04:39 PM 發表

唔係瓜,甘快下垂
你4張啦???
大就會,未有三十都會

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貝安娜v_v 於 2021-1-14 03:05 PM 發表

但係上網睇人地講下垂啊、8字波其實都反映胸部唔健康有啲問題,一黎擔心外形唔美觀,二黎健康都好重要,我覺得我點都要理下呢個問題
我覺得地心吸力天然大去到某個size係一定會the, 正常的喜愛大自然,起碼又大又自然XD

引用:
原帖由 貝安娜v_v 於 2021-1-18 07:03 PM 發表

我覺得你都講得岩,地心收力應該都真係對胸部下垂會有影響,所以好多女仔都應該要留意下胸部嘅健康
冇乜所謂,我ex有G cup,梗係八字波喇,有乜問題~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貝安娜v_v 於 2021-1-18 07:01 PM 發表

外型唔靚,著衫都唔好睇,人地胸細就話可以隆胸姐,下垂真係唔知可以點搞
矯形bra?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貝安娜v_v 於 2021-1-18 07:01 PM 發表

外型唔靚,著衫都唔好睇,人地胸細就話可以隆胸姐,下垂真係唔知可以點搞
承托好d既bra

引用:
原帖由 貝安娜v_v 於 2021-1-18 07:04 PM 發表

等我都試下你嘅方法先,但係唔知係咩原理呢? 按淋巴會有效嗎?
仲有掌上壓(?)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貝安娜v_v 於 2021-1-19 05:00 PM 發表

個啲矯形bra冇乜用架,一唔帶又打回原形變番以前咁樣,都係會下垂
冇辦法架喎,大一定the,一係做下掌上壓firm少少

引用:
原帖由 貝安娜v_v 於 2021-1-21 05:00 PM 發表

係咪真係有用架,驚做完都冇乜改變
唔肯定,好似會firm少少,不過會細左少少

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貝安娜v_v 於 2021-1-21 05:00 PM 發表

係咪真係有用架,驚做完都冇乜改變
就算冇用都係對心肺好,冇壞

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]