• 瀏覽: 6,431
  • 回覆: 85
唔係講笑啊,雖然而家冬天,但係街上面有時見到啲女仔著緊身衫現出胸型好靚有少少羨慕,我自己本身個胸就有少許下垂,唔知胸型呢啲野有冇得變…

引用:
原帖由 貝安娜v_v 於 2021-1-11 04:27 PM 發表

唔係講笑啊,雖然而家冬天,但係街上面有時見到啲女仔著緊身衫現出胸型好靚有少少羨慕,我自己本身個胸就有少許下垂,唔知胸型呢啲野有冇得變…
冬天可以戴厚bra,  所以望落好睇

引用:
原帖由 貝安娜v_v 於 2021-1-11 04:27 PM 發表

胸大先下垂,要keep 就日日按胸,自己勤力啲通下淋巴位,夏天先黎keep就遲

引用:

女人胸部有些下垂是最美,代表成熟及有手感,男仕欣物!

最好查詢整型科醫生。

著美胸bra可以調整胸型

哆啦A夢少女
引用:

當然可以將胸型變靚啲啦!我會胸部乳線按摩, 可以將身體其他部位啲肥肉推入奶奶處,可以同你升cup!

引用:

下垂係因為大,細既話佢想下垂都冇得下垂啦~

減肥唔准減對波

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樓下中心的核心 於 2021-1-11 08:57 PM 發表

胸大先下垂,要keep 就日日按胸,自己勤力啲通下淋巴位,夏天先黎keep就遲
按胸真係好好㗎

回覆 引用 TOP

多做擴胸運動,力量訓練。

引用:

你pm我,我可以免費為你推波波,包你一星期內有明顯改善,keep住按你波波以後吾會下垂👍👍

引用:

我發覺香港都有好多女仔都有胸部下垂、八字胸呢D問題喎,好在我都有keep住做胸treatment而家胸型都幾靚

引用:
原帖由 黑草羊 於 2021-1-11 05:19 PM 發表

冬天可以戴厚bra,  所以望落好睇
但係就算帶個好啲嘅bra,本身個胸型都唔會靚左架喎

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]