• 瀏覽: 6,436
  • 回覆: 85
引用:
原帖由 貝安娜v_v 於 2021-1-14 03:05 PM 發表

但係上網睇人地講下垂啊、8字波其實都反映胸部唔健康有啲問題,一黎擔心外形唔美觀,二黎健康都好重要,我覺得我點都要理下呢個問題
我覺得地心吸力天然大去到某個size係一定會the, 正常的喜愛大自然,起碼又大又自然XD

引用:
原帖由 貝安娜v_v 於 2021-1-13 03:38 PM 發表

唔係架,我有D FD個胸都唔大都同我一樣有下垂問題架,邊會有人日日咁有恆心幫自己按,仲要未必岩位
要健胸的, 否則一定垂。教你兩招:
1 雙手完全伸直,伸至至天,接着放下,從下方向後拉,每天30下。
2 每天有空就按摩胸部邊緣的淋巴,由其在浸泡熱水中更有效。
早睡早起,注意飲食呢d費話唔多講了

整型

引用:
原帖由 貝安娜v_v 於 2021-1-13 03:38 PM 發表

唔係架,我有D FD個胸都唔大都同我一樣有下垂問題架,邊會有人日日咁有恆心幫自己按,仲要未必岩位
你講唔大既意思係幾大? 其實你係咪講個胸外擴左? 或者你有冇去過美容院搵人按過身/通淋巴?
我都好努力保養自己,日日都有按胸做運動,女人想靚,就要努力唔可以淨係羨慕🤔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hermanherman 於 2021-1-14 03:25 PM 發表

結實木瓜,事業形, 好看。
外型唔靚,著衫都唔好睇,人地胸細就話可以隆胸姐,下垂真係唔知可以點搞

引用:
原帖由 武涼深 於 2021-1-14 03:32 PM 發表

要向上揸多D,等我指導下妳
邊會有用啊,咪玩啦,脂肪細胞咁鬆,點按都唔會結實番

引用:
原帖由 Nanamei 於 2021-1-14 03:42 PM 發表

我之前都有下垂問題架,後尾我去L記做療程果陣先知原來如果乳腺塞左提供唔到營養俾胸部,令到胸部唔夠營養同膠原支撐先會變得下垂
乳腺係邊個位架? 乜原來乳腺塞左會搞到胸部下垂…咁你講係咪詩雅個間,乜有胸療程做咩?

引用:
原帖由 3think 於 2021-1-14 04:55 PM 發表

你試下咪知有無伏囉,試一次先啦我又吾收你錢嘅你無蝕底喎,如果無效的話咪當識多個朋友囉
我比較想知咩原因係搞到胸部下垂同點樣令胸型變番靚多啲

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2021-1-14 06:36 PM 發表

我覺得地心吸力天然大去到某個size係一定會the, 正常的喜愛大自然,起碼又大又自然XD
我覺得你都講得岩,地心收力應該都真係對胸部下垂會有影響,所以好多女仔都應該要留意下胸部嘅健康

引用:
原帖由 wychan67 於 2021-1-18 10:57 AM 發表

要健胸的, 否則一定垂。教你兩招:
1 雙手完全伸直,伸至至天,接着放下,從下方向後拉,每天30下。
2 每天有空就按摩胸部邊緣的淋巴,由其在浸泡熱水中更有效。
早睡早起,注意飲食呢d費話唔多講了
等我都試下你嘅方法先,但係唔知係咩原理呢? 按淋巴會有效嗎?

引用:
原帖由 呢個路人 於 2021-1-18 11:12 AM 發表

整型
胸細就可以隆胸姐,下垂好難整架,就算整左都唔健康

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貝安娜v_v 於 2021-1-18 07:03 PM 發表

我覺得你都講得岩,地心收力應該都真係對胸部下垂會有影響,所以好多女仔都應該要留意下胸部嘅健康
冇乜所謂,我ex有G cup,梗係八字波喇,有乜問題~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貝安娜v_v 於 2021-1-18 07:01 PM 發表

外型唔靚,著衫都唔好睇,人地胸細就話可以隆胸姐,下垂真係唔知可以點搞
矯形bra?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貝安娜v_v 於 2021-1-18 07:01 PM 發表

承托好d既bra

引用:
原帖由 貝安娜v_v 於 2021-1-18 07:04 PM 發表

等我都試下你嘅方法先,但係唔知係咩原理呢? 按淋巴會有效嗎?
仲有掌上壓(?)

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]