• 瀏覽: 6,435
  • 回覆: 85
引用:
原帖由 3think 於 2021-1-13 12:47 PM 發表

你pm我,我可以免費為你推波波,包你一星期內有明顯改善,keep住按你波波以後吾會下垂👍👍
你講到好似好伏咁喎,肥就話減肥姐,胸部下垂好似好難糾正咁

引用:
原帖由 Nanamei 於 2021-1-13 03:13 PM 發表

我發覺香港都有好多女仔都有胸部下垂、八字胸呢D問題喎,好在我都有keep住做胸treatment而家胸型都幾靚
你平時係點樣keep架? 我都有問過我啲fd,發現佢地對胸部嘅問題全部都冇乜concept咁都話冇點保養

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-1-13 04:39 PM 發表

唔係瓜,甘快下垂
你4張啦???
我而家先2張幾咋,就係最近發現胸部開始有啲問題,好擔心過多幾年之後會更加嚴重

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2021-1-13 06:58 PM 發表

我身為男人又唔係咁吹毛求疵,已經有大波玩我就好滿足了,the我完全冇所謂,所以8字波我覺得完全冇問題
但係上網睇人地講下垂啊、8字波其實都反映胸部唔健康有啲問題,一黎擔心外形唔美觀,二黎健康都好重要,我覺得我點都要理下呢個問題

引用:
原帖由 貝安娜v_v 於 2021-1-14 03:05 PM 發表

我而家先2張幾咋,就係最近發現胸部開始有啲問題,好擔心過多幾年之後會更加嚴重
做掌上壓
胸部d肌肉強硬d
自然承托到對胸

彩虹憍再會, 延續未完情
領養請在面書搜尋Olausen Lisa

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Toto1314 於 2021-1-14 03:58 AM 發表

要影張相出嚟,先有得教你點做
講依啲,唔係好信得過喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 武涼深 於 2021-1-14 08:56 AM 發表

等我幫妳用手托住
多謝你,不過我想知道可以點樣改善多啲

引用:
原帖由 hermanherman 於 2021-1-14 09:01 AM 發表

好難想像靚不靚, 有圖嗎?
我覺得胸部一下垂,胸型就自然會變得唔靚架喇,唔想未生仔就搞成咁

引用:
原帖由 貝安娜v_v 於 2021-1-14 03:14 PM 發表

我覺得胸部一下垂,胸型就自然會變得唔靚架喇,唔想未生仔就搞成咁
結實木瓜,事業形, 好看。

引用:
原帖由 貝安娜v_v 於 2021-1-14 03:13 PM 發表

要向上揸多D,等我指導下妳

幫你揸吓佢一定靚靚!🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 武涼深 於 2021-1-14 03:32 PM 發表

要向上揸多D,等我指導下妳
要飽滿D要流線形D,仲要有彈性

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貝安娜v_v 於 2021-1-14 03:04 PM 發表

你平時係點樣keep架? 我都有問過我啲fd,發現佢地對胸部嘅問題全部都冇乜concept咁都話冇點保養
我之前都有下垂問題架,後尾我去L記做療程果陣先知原來如果乳腺塞左提供唔到營養俾胸部,令到胸部唔夠營養同膠原支撐先會變得下垂

引用:
原帖由 貝安娜v_v 於 2021-1-14 03:04 PM 發表

你講到好似好伏咁喎,肥就話減肥姐,胸部下垂好似好難糾正咁
你試下咪知有無伏囉,試一次先啦我又吾收你錢嘅你無蝕底喎,如果無效的話咪當識多個朋友囉

引用:
原帖由 貝安娜v_v 於 2021-1-14 03:13 PM 發表

除左我對手多d推之外,好難會有明顯改善🙏

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]