• 瀏覽: 11,207
  • 回覆: 103
  • 追帖: 6
唔好塭同事,我可以幫到你

回覆 引用 TOP

你直接講你收到幾多個師兄pm你仲好

引用:
原帖由 oncconcchk 於 2021-1-11 02:53 PM 發表

你買枝棍自隊咪得,偷食已婚男同事,其他同事又點睇
假鳩邊好玩喎!假鳩又無體温又無透明液體浸出,最大問題係插幾耐最後都吾會有一篤又暖又濃的精射入你閪窿!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 willray 於 2021-1-13 01:48 AM 發表

結了婚仲出去拍拖玩真感情?到時你玩厭了,想斬覽但對方唔斬,佢搵你先生傾就死!
都係從根源解決啦,起唔到通常係心理因素,捉你先生去見醫生啦。
想傾可留tg
Ok,  我發不到短消息,你給tg我

什麼醫生可以醫好老公?

而家內心掙扎, 又好似過唔到自己嗰關, 可能我會拒絕個男同事

引用:
原帖由 Whatisit 於 2021-1-13 04:40 PM 發表

什麼醫生可以醫好老公?

而家內心掙扎, 又好似過唔到自己嗰關, 可能我會拒絕個男同事
你老公不舉太耐未必有得醫只可以盡人士

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Whatisit 於 2021-1-13 04:40 PM 發表

什麼醫生可以醫好老公?

男人除身體出問題不舉有時心理上或工作壓力大不舉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Whatisit 於 2021-1-12 11:10 PM 發表

我接受不到找SP,我要有拍拖感覺才可
我仲掙扎緊,唔知去唔去

這件事始終都屬於背叛, 你初初怎樣衝破心理關口?
你怕唔怕畀老公知? 怎樣隱瞞?
拍拖就系玩感情啦。。甘建議你先離婚,因為死直的。或者同老公講好。

Oman~

回覆 引用 TOP

引用:

什麼醫生可以醫好老公?

你內心一定有好多解唔開問題-你老公不覺得不舉是什麼大不了問題

回覆 引用 TOP

引用:

什麼醫生可以醫好老公?

有邊個人想背叛自己另一半

回覆 引用 TOP

引用:

什麼醫生可以醫好老公?

1) 男同事方面必需拒絕的, 因為一旦曝光, 就大家都會被炒
就算唔炒, 妳都接受唔到其他女同事的目光
男同事就更加, 因為佢到都想成為下一個幸運兒.

2) 馬來西亞有一種產品 -- 叫東革亞里
煲杞子加蜜糖, 俾妳老公試飲兩個星期
一般男人都會有改善, 淘寶可能都有得賣

3) 香港有醫生係可以醫到的, 但必需妳老公肯去睇
因為除咗性病之外, 95% 男人唔會俾人知自己唔掂的.

總之, 未到最後一刻, 都唔好偷食!

想搵食就行遠啲啦
呢度食呢度屙
揚咗出嚟 十個窿都唔夠捐

回覆 引用 TOP

先同老公解決問題,找性輔導。

回覆 引用 TOP

系唔系只進入身體,唔進入生活

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Whatisit 於 2021-1-11 11:30 AM 發表

老公不行, 但我有性需要

結婚 6年,近3年完全冇(硬不起)

佢對性一向不大興趣,佢常説婚姻最重要是愛

我同老公感情好好,佢對我很好,我也很愛佢

但我有性需要,我而家才三十(年齡),我都好辛苦

最近同男同事(巳婚)食過兩餐飯,互相有 feel, 佢問我去酒店:

(1)  如果去,男同事怎樣看我?

(2)  如果去,需要能得到解決,但會不會好衰?

(3 ...
好好開導吧,唔好為了x 需求毀壞了家庭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Whatisit 於 2021-1-11 11:30 AM 發表

老公不行, 但我有性需要

結婚 6年,近3年完全冇(硬不起)

佢對性一向不大興趣,佢常説婚姻最重要是愛

我同老公感情好好,佢對我很好,我也很愛佢

但我有性需要,我而家才三十(年齡),我都好辛苦

最近同男同事(巳婚)食過兩餐飯,互相有 feel, 佢問我去酒店:

(1)  如果去,男同事怎樣看我?

(2)  如果去,需要能得到解決,但會不會好衰?

(3 ...
叫埋你老公去,可能佢菊花都感到寂寞⋯⋯ 或者佢又能 硬起了⋯

老實講,幾年硬不了,你不會不帶佢睇醫生 或 卒下油 吧? 你隻狗有病都帶佢去醫啦,何況係你條九⋯

提示:支持鍵盤翻頁左 右