• 瀏覽: 11,206
  • 回覆: 103
  • 追帖: 6
引用:
原帖由 Whatisit 於 2021-1-11 11:30 AM 發表

老公不行, 但我有性需要

結婚 6年,近3年完全冇(硬不起)

佢對性一向不大興趣,佢常説婚姻最重要是愛

我同老公感情好好,佢對我很好,我也很愛佢

但我有性需要,我而家才三十(年齡),我都好辛苦

最近同男同事(巳婚)食過兩餐飯,互相有 feel, 佢問我去酒店:

(1)  如果去,男同事怎樣看我?

(2)  如果去,需要能得到解決,但會不會好衰?

(3 ...
我勸你都係唔好係度食係度痾
東窗事發先後悔就遲

回覆 引用 TOP

帶你老公去醫院檢查一下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Whatisit 於 2021-1-11 11:30 AM 發表

最近同男同事(巳婚)食過兩餐飯,互相有 feel, 佢問我去酒店:

(3 ...
去荷蘭,果邊同性戀合法化

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 subming 於 2021-1-11 11:52 AM 發表

直接講出收費
太直接啦!

回覆 引用 TOP

引用:

(3 ...
完全危險訊號

1) 先預備要離婚的
2) 定下底線給自己, 其實一定唔好揀公司同事, 一旦被發現妳就會失業
3) 解決自己的需要, 有冇試過用玩具自慰? 可先試下

主要問題係妳依家只係想解決性需要, 而唔係要離婚, 如果妳一旦開始偷食, 妳一定返唔到轉頭
到妳老公發現後, 妳會點處理?
每一步都會影響妳的人生

回覆 引用 TOP

甘自己食自己啦。買d玩具。。只系需要性的話。。你唔系需要愛,

Oman~

回覆 引用 TOP

去唄,說不定會上癮,人生短短几十年,不通對不起自己。

回覆 引用 TOP

我好明白,同我一樣,我另一半也冷感常拒絕, 有需要時也難解決。搵到解決對象會方便好多,但不要選熟人/同事,對方遲早漏口風。

引用:
原帖由 willray 於 2021-1-12 04:22 PM 發表

我好明白,同我一樣,我另一半也冷感常拒絕, 有需要時也難解決。搵到解決對象會方便好多,但不要選熟人/同事,對方遲早漏口風。
你情況是怎樣? 你選了什麼人?

回覆 引用 TOP

同是天涯淪落人,之前又是差點跟同事飲酒,但心知熟人手尾長,結果沒去到,當然中間還有很多故事啦。最後都沒選到,傾向搵SP,因為如雙方唔熟大家,反而無野擾心。
另外已婚就不要對外投入感情,必然出事。SP都話可即斬覽,但對第三者有感情最後三個都受害。

叫埋你老公上酒店就no guilty

引用:
原帖由 willray 於 2021-1-12 10:19 PM 發表

同是天涯淪落人,之前又是差點跟同事飲酒,但心知熟人手尾長,結果沒去到,當然中間還有很多故事啦。最後都沒選到,傾向搵SP,因為如雙方唔熟大家,反而無野擾心。
另外已婚就不要對外投入感情,必然出事。SP都話可即斬覽,但對第三者有感情最後三個都受害。
我接受不到找SP,我要有拍拖感覺才可
我仲掙扎緊,唔知去唔去

這件事始終都屬於背叛, 你初初怎樣衝破心理關口?
你怕唔怕畀老公知? 怎樣隱瞞?

結了婚仲出去拍拖玩真感情?到時你玩厭了,想斬覽但對方唔斬,佢搵你先生傾就死!
都係從根源解決啦,起唔到通常係心理因素,捉你先生去見醫生啦。
想傾可留tg

解決咗未

淡淡的三月天,杜鵑花開在山坡上,杜鵑花開在小溪旁.........

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]