• 瀏覽: 108,514
  • 回覆: 257
  • 追帖: 21
+6
我想同你傾下,我都喺呢度整左,又有應佢地要求「抽脂」,麻煩你睇pm吖

引用:
原帖由 誠心成真 於 2021-9-30 05:04 AM 發表

我唔夠分pm你
Btw對眼仲好腫 我抽埋脂
我反而唔洗抽脂,我上眼皮抽唔到,算係全單唔係內雙,我冇抽脂都要等時間變得自然

我一直以為自己算係內雙,其實又唔算

引用:
原帖由 Lalaland40 於 2021-10-2 08:28 PM 發表

我反而唔洗抽脂,我上眼皮抽唔到,算係全單唔係內雙,我冇抽脂都要等時間變得自然

引用:
原帖由 musicsheep 於 2021-10-2 08:33 PM 發表

我今晚影嘅相,開始見到兩隻眼唔係差太遠,但我每朝都係腫d,到下午至傍晚先會好d。

請問你可唔可以分享醫生嘅資料呀?謝謝你

引用:
原帖由 musicsheep 於 2021-10-2 08:33 PM 發表

邊間整嫁可pm?
你E張相係做完幾多日影?
整左幾多mm高,有原來未整既相嗎
Many thanks.  靚

引用:
原帖由 kwankwanbe 於 2021-10-7 11:53 PM 發表

邊間整嫁可pm?
你E張相係做完幾多日影?
整左幾多mm高,有原來未整既相嗎
Many thanks.  靚
由始至終醫生無同我講係幾多mm
佢問我想做點嘅雙眼皮,我淨係話想自然似返我,又唔好完全睇唔到。

Better than before.  我覺得幾好睇,唔係好誇張款

整得好靚
可以send醫生資料嗎?

引用:
原帖由 kwankwanbe 於 2021-10-10 08:09 PM 發表
Better than before.  我覺得幾好睇,唔係好誇張款
其實雙眼皮首要最緊要係對稱,之後就係自然
我睇番多數d人講等時間過會越來就越自然
所以最緊要對稱

可以pm我嗎

樓主,你整得好靚啊 請問可唔可以pm我醫生地址同名啊🙏🙏

自然好過誇張,好緊要同醫生溝通想點,利申:唔係大手術,不過都係有風險嫁,大家自行衡量風險去選擇

引用:
原帖由 Lalaland40 於 2021-10-17 08:19 PM 發表
自然好過誇張,好緊要同醫生溝通想點,利申:唔係大手術,不過都係有風險嫁,大家自行衡量風險去選擇
係唔係B記?我諗緊華定b

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]